Grunge-tól a stoneren át a soul-sludge-ig, majd némi elborult neo-alter punk cseresznyével Zágrábból: Feed the Mogul, The Royal Freak Out, Woodstock Barbie és Seine (HR) március 12-én a Három hollóban!

Az estét nyitja a Feed The Mogul, egy négytagú budapesti grunge-rock formáció. Tagjai több hazai bandában megfordultak már. Koncertjeik energikusak, zenéjük egyszerre súlyos és könnyed.
A The Royal Freak Out energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással, stonerrel és nagy adag hangerővel megspékelve. 2018-as nagylemezüket követően sikeres hazai és szerb turné után idén új anyaggal és live session-nel is készülnek, ősszel pedig egy újabb szerbiai turnéra indulnak majd.
Utánuk jön a szexi kisbocs, a Woodstock Barbie, akik eredetileg azért álltak össze, hogy megnézzék, hogy működik a grizzly-engine egy énekes csaj alatt. Forró blues-stoner, soul-sludge tör fel belőle. Debüt-EP-jük nagyot szólt a megjelenéskor, de nem nyugszanak, a Hollóba is elhoznak pár új dalt, ugyanis készül a következő kislemez. Forró lesz.
És végül, de nem utolsó sorban érkezik a horvát Seine is, akik jelenleg az egyik legeredetibb zenekar a zágrábi undergoundban, stílushatárokat bontogatnak freak-folk, noise- és alter-rock, trip hop és no wave között, karakteres, androgün énekekkel. Tavaly májusban jelent meg második nagylemezük, a 22, ezt hozzák el nektek. Duó létére irigylésre méltóan erős élő performasz lesz, semmikép ne hagyjátok ki!
Facebook esemény

Elővétel