Idén tíz napos lesz a Rockmaraton! 2016. július 8-17. között rendezik meg ez lesz a világ leghosszabb rockfesztiválja, a helyszín pedig változatlan, a tavaly jól bevált hely, a Dunaújváros melletti Szalki-szigeten kerül megrendezésre a világtörténelem leghosszabb rockfesztiválja, a 10 napos Rockmaraton. A maratoni nyaralást és mulatást egy hangulatos, árnyékos kemping, saját strand és közel 150 zenekar teszi majd felejthetetlenné. Összesen 30 külföldi banda lép fel az idei Rockmaratonon, valamint több, mint 100 magyar. Jön a Napalm Death, az Enslaved, a UK Subs, a svéd Shining és a The Rumjacks – ezzel teljes a 2016-os program:

Összeállt a hazai felhozatal az idei Rockmaraton Fesztiválon – több mint 100 magyar zenekar lép színpadra július 8-17. között Dunaújvárosban. A világtörténelem leghosszabb rockfesztiválján lassan végleges a program, a szervezők ma bejelentették a teljes magyar line-upot. A nagy nevek között sok a visszajáró: érkezik a Road, az Ossian, a Depresszió, Paddy And The Rats, az Ektomorf, a Pokolgép, a Dalriada, a Hétköznapi Csalódások, a Moby Dick és az Alvin És A Mókusok. Lesz Prosectura, Leander Kills, Akela, Kalapács, Rómeó Vérzik, Wisdom, Zorall, Rózsaszín Pittbull, Blind Myself, Omen és az Apey And The Pea – hozzájuk csatlakozik a Cadaveres, Rudán Joe, Nevergreen, Watch My Dying, Hatóságilag Tilos, Bloody Roots, Ordog, Tales Of Evening és a Jolly Jackers.

Jó néhány közönség kedvencet is láthatunk, közel nyolcvan további zenekar játszik majd a rockparadicsomban, a hosszú névsor a következő: Agregator, Alcohol, AMD, Anchorless Bodies, Angerseed, Angertea, As Karma Brings, Aws, Bekes Projekt, Blizard, Bornholm, Broken Balls, Christian Epidemic, Demonlord, Dirty Dawn, Dolor, Don Gatto, Dorothy, Dying Wish, Eta, Éhenkórászok, Faminehill, Fegyelmező Részleg, Fekete Sereg, Fostartály, Gylliath, Gutted, Hanoi, Haw, Hortobály Hc Crew, Hot Beaver, Kill With Hate, Központi Hatalom, Kovbojok, Krampüs, Krinkle, Kylfingar, Magma Rise, Magor, Malediction, Mozsó, Niburta, Omega Diatribe, Orient Fall, Petofi, Phoenix Rt, Ragadozók, Remorse, Room Of The Mad Robots, Rumproof, Samas, Scary Guyz, Science Or Society, Sear Bliss, Shapat Terror, Sirens Chant, Sleepless, Slipchaos, Social Free Face, Stereochrist, Stonecold, Stonedirt, Stress, Stubborn, Swamp, Téveszme, The Iron Inside, The Morning Star, The Southern Oracle, Time Bomb, Tisztán A Cél Felé, Virrasztók, Visioned Frailty, Uzipov, Vesztegzár, Wall Of Sleep, Warchief, ZPZ.

Tíz és hatnapos, hétvégi és kombinált hétvégi bérletek valamint napijegyek kaphatóak a Rockmaraton weboldalán és a Ticketportál hálózatában.

Elfogytak az Early Bird bérletek, de máris itt vannak a napijegyek és a legváltozatosabb összeállítású bérletek!

Jegyek, bérletek vásárlása ITT

rockmaraton flyer 20160410