Büszkén jelentjük be az amerikai PRO-PAIN leigazolását a Rockmaraton Fesztivál 2011-es fellépői közé, akik közvetlen a Napalm Death előtt fognak a szerdai napon zúzni a Monster színpadon. Az elmúlt napokban  a hivatalos Facebook oldalunkon kihirdetett további fellépők: a brazil Eminence, és magyarok közül pedig olyan kiváló bandák, mint a Depresszió, a Leander, Rómeó Vérzik, Kovbojok, Bloody Roots, KerecsenSólyom.

Újraindítjuk a zenekari jelentkezést is, de a már jelentkezett bandáknak természetesen nem kell még egyszer. Az ok egyszerű, eddig is sok banda nevezett, de még biztos sokan akarni fognak, ha megtudják, hogy a tét nem kisebb, mint a Rockmaraton szabadtéri nagyszínpadán közvetlen az Agnostic Front, Tankcsapda, HétköznaPI CSAlódások előtti fellépés! Részletek: http://www.rockmaraton.hu/bannerek/54

Nagyon fontos, mert rengetegen kérdezitek, IGEN, még mindig kapni a Ticketportál hálózatában a limitált számú, szuperolcsó azaz 8.990.-Ft-os hetijegyet!

Hétvégén, szombaton hivatalos felvezető rendezvényeink sorában, a SKA-Pécs zenekar koncertje következik a pécsi Inferno Music Club-ban, jövő szombaton pedig a Rockmaraton Előparty első felvonása a Dalriada, Road, Sear Bliss, Holtidő, Szabadesés ötösfogattal, ugyancsak Pécsett a ZION-ban!

Forrás: http://www.rockmaraton.hu