Az elmúlt években jól bevált gyakorlat szerint idén is szavazásra hívja visszatérő és leendő látogatóit a Pannónia Fesztivál. A rajongók legnagyobb örömére – némi kitartással és sok jó barát segítségével – extra pontokkal is növelhető a hazai kedvencek esélye. .

A fesztiválszezont a 2012-es esztendőben is a Pannónia nyitja: pünkösd hétvégén, azaz május 24-től 27-ig ismét fellép a hazai zeneipar színe-java, de hogy pontosan kik alkotják majd a négy nap programját, az ebben az évben is a szavazókon múlik. A fesztivál oldalán január 9. (hétfő) reggel óta 5 különböző hazai zenekarra vagy előadóra lehet szavazni úgy, hogy a szavazó a rendelkezésre álló 100 pontot osztja szét kedvencei közt. A szervezők idén sem szabtak határt a kívánságoknak, bárki voksolhat kedve szerint, az viszont újdonság, hogy meghívók küldésével további pontok szerezhetők, ezzel növelve a jelöltek esélyeit.
A zenekaroknak és előadóknak 10 000 pontot kell összegyűjteni ahhoz, hogy felkérést kapjanak az idei Pannónia Fesztiválon való fellépésre. A limit elérését követően sorrendben az első 50 bejutott kedvenchez intéznek meghívást a szervezők, az aktuális állás pedig folyamatosan nyomon követhető a fesztivál weboldalán.
Ha a rajongók az elmúlt években tapasztalt lelkesedéssel vesznek részt a program alakításában, akkor az idei Pannónia Fesztivál is rendkívül izgalmasnak ígérkezik.
Szavazni egyébként január 22-én, éjfélig lehet.
Jegyárakról és helyszínről a szervezők később ígérnek tájékoztatást, de annyi biztos, hogy a Pannónia Fesztiválon idén is szokatlanul kedvezményes áron tekinthetik majd meg Magyarország legnépszerűbb zenekarait.

További információ és szavazás:
www.pannoniafesztival.hu
facebook.com/pafe2011