A 2020-as évi Ukk&Roll fesztivál programja már tavaly év végén összeállt. A jegyekre akár pezsgő és bormámorban is lecsaphattak a leggyorsabbak, ugyanis január 1. 00.00-kor indult a móka a Rock1 jegyértékesítő oldalon. A szemfülesek két nap alatt elkapkodták az early bird jegyeket, azonban aki eddig lemaradt sem csüggedhet, ugyanis március 31-ig (vagy a készlet erejéig) 8 499 Ft a három napos bérlet a június 17-20 között immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Sümeg melletti fesztiválra.

Jegylink

Ott lesz a tavaly legújabb “Nehéz szó” című lemezével jelentkező Depresszió, a P.Mobil, akik nyár végén különleges feldolgozás albummal örvendeztették meg rajongóikat, a ROAD, akik szintén nyáron válogatáslemezzel ünnepelték az elmúlt 15 évet, a hazai klasszikus heavy metalt képviseli majd Kalapács és Rudán Joe, természetesen utóbbi rock klasszikusokkal és saját dalokkal fűszerezve, de a modern kori rock n’ roll fenegyerekei, a Rómeó Vérzik sem maradhat ki a fesztivál felhozatalából.

Junkies ezúttal is akusztikus formában hozza el legjobb dalait, a Blues Company koncertjén természetesen a szokásos őrült hangulat várható, a Disco Expressen pedig ismét elszabadul a retro hangulat. Szintén visszatérő még a Chrome RT, a STULA ROCK, Üzemi Terület és a V2Raiders, akik minden évben felelősek a fesztivál méltó megnyitásáért.

A keményebb és modern metal zene kedvelőinek is nyújt majd kellemes pillanatokat a lista, ugyanis idén sem marad el a szokásos Samas zúzda, akik legújabb dalaikkal rombolnak majd, Őcsényből szintén friss dalokkal érkezik a LAY, valamint visszatér a New Friend Request és a Pair O’ Dice. Ott lesz még az újjáalakult Rebel, Szaládi Károly (ex-Crossholder) vezényletével.

A thrash metal rajongói sem unatkoznak majd, ugyanis a tavalyi Wacken Metal Battle hazai győztese és nemzetközi második helyezettje, az Archaic is eljön, hogy ránk szabadítsa saját dalait. Stílusba vágó módon érkezik mellettük még a soproni Innistrad is.

Schrott Péter, a fesztivál elhagyhatatlan “kabalája”, aki nem csak a színpadon ragad mikrofont, hanem a felkonferálásokért is felelt az elmúlt két évben. Ismét játszik a Fonogram díjas Asphalt Horsemen, valamint első bálozóknak számítanak majd a Zombie JumpingShabby Blues Band és a Power.

Tavaly kísérleti jelleggel jött létre a kocsma sátor, ahol akusztikus koncertekre került sor kora délután. A nagy sikerre való tekintettel idén is ott lesz a Beach Boyz (Stula és Molnár Péter duója), Angyalszemek, valamint Badár Sándor humorista, aki természetesen megnevettetni érkezik és jókedvet hoz majd a fesztivál területére.

Ha pedig a tribute csapatokért van valaki oda, akkor is talál számára kedves zenekarokat, ugyanis ismét játszik a Feuer Frei (Rammstein tribute), ÉDÁSZ (AC/DC tribute) és az Iron Inside (Iron Maiden tribute). Az elmaradhatatlan fesztiválzárásról pedig a szokásos Deresedő Wild Gerlicék házibuli gondoskodik.

Bérlet árak:

6999 Ft ▲ Early Bird – Elfogyott!
8499 Ft ▲ 2020.03.30-ig vagy a készlet erejéig
9999 Ft ▲ 2020.04.30-ig vagy a készlet erejéig
11 999 Ft ▲ 2020.05.01-től és a helyszínen

Napijegyek később, a bérletek fogyásától függően lesznek meghirdetve.