A 2020-as évi Ukk & Roll fesztivál programja már tavaly év végén összeállt. A szervezők nem véletlen mozgósítottak minden energiát, hiszen ez lett volna a fesztivál történetében az ötödik megmozdulás. Sajnos a koronavírus ezt is felülírta. Íme a hivatalos közlemény:

Hetek óta töprengünk, várunk, de nem tudjuk tovább halasztani a döntést: a Fesztivál jelenlegi formájában elmarad! Ha lehetséges lesz már, augusztus közepén tartunk egy ingyenes rock pikniket kisebb zenekarokkal, hogy azért ne vesszen el teljesen a dolog – informálunk majd.

Megváltott bérleteidet 2020. május 30-ig tudod visszaváltani! Nagyon köszönjük, (ha aki megteheti) támogat minket és nem váltja vissza, rengeteget költöttünk már eddig is a fesztiválra, bár nyilván ez a ti pénzetek,az meg a bi bajunk.

Fontos, hogy bérlet visszaváltását a bérletet tartalmazó emailre válaszolva tudod kérni! A vissza nem váltott bérletekből megmaradt bevételt teljes egészében az augusztusi Ukk&Roll piknikre fordítjuk, ahol a vissza nem váltók különleges VIP elbánásban fognak részesülni!

Ez lett volna: