Új  Zártosztály videoklip készült a tavaly megjelent “Szétszakítva” EP “Színpad” című dalához, a videó Csillag Endre “Csuka” gitáros kiváló munkája. A zenekar azt mondta, kifejezetten nem egy újabb “otthonmaradós” klipet szerettek volna forgatni, bár mindenki otthonában vette fel a saját részét, ezekből, illetve koncertfelvételekből készült el a remek végeredmény, mely így többszörösen visszaadja és felerősíti a dal üzenetét. A “Színpad“ eredetileg Bátky Zoli “BZ” (At Night I Fly, Wall of Sleep, Stonehenge, stb.) és Szebényi Dani (Ocean Hills / Zoli Band, Kowalsky meg a Vega, Ocho Macho, Freddie, stb.) szerzeménye, ezt formálta saját képére Schrott Péter és Csillag Endre.

Zártosztály: Színpad (Hivatalos videoklip)
Mirkovics Gábor “Zserbó” basszusgitáros mesélt pár mondatban a dalról, és a zenekar terveiről:

“Alig várjuk, hogy nyáron újra találkozhassunk a közönséggel, mert mint ahogy a dalban is van, a színpad visszavár! A “Színpad” eredetileg egy Hard dal lett volna, a szövegét Bátky Zoli “BZ” írta Szebényi Dani zenéjéhez. Mivel végül nem jelent meg, én szerettem volna, ha ez nem kallódik el. Ezért úgy döntöttünk, hogy elővesszuk, és csinálunk belőle egy Zártosztály dalt. A szerkezetbe, és a szövegbe, hangszerelésbe is belenyúltunk kicsit, Schrott Peti kiválóan megoldotta a feladatot, a végeredmény így egy igazán jellegzetes Zártosztályos hangzású dal lett. Tervezzük, hogy készítünk videót a “Szétszakítva” EP címadó dalához is, mivel rengeteg időnk van most dolgozni, megpróbáljuk ezt rendesen kihasználni.”

A zenekar időközben elkezdte egyesével közzétenni a 2018-as bakancsos Edda tagságával készült “Őrült érzés” DVD dalait. A folyamatosan frissülő, hivatalos lejátszási listát az alábbi linken lehet hallgatni, illetve érdemes követni a Zártosztály Facebook oldalát az újabb videókért!

Tagok:
Schrott Péter – ének
Csillag Endre – gitár
Mirkovics Gábor – basszusgitár
Hirlemann Bertalan – dobok
Lázár Zsigmond – billentyűs hangszerek

“Szétszakítva” EP hallgatás online