A Rockvilag.hu oldalain, a fórumban, a chaten és műsoraiban minden nap előkerül a párkapcsolat és az ismerkedés. Sok szerelem, kapcsolat és házasság is köttetett már közvetve oldalunknak köszönhetően, hiszen rengeteg ember ismerkedett meg nálunk, vagy az általunk szervezett eseményeken. Mivel a Rockvilag.hu amellett, hogy közösségi oldal, és természetesen nagyon örülünk minden nálunk keletkezett kapcsolatnak, elsősorban nem társkereső oldal, így némileg hiányosak is a lehetőségeink ebben a témában.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük számotokra a társkeresést, ismerkedést, egy teljesen új weblapot indítottunk Rockrandi.hu néven.

A RockRandi név nagyjából mindent elmond magáról az oldalról. Elsősorban a rock és metal zene szerelmeseinek szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy bemutatkozhassanak, ismerkedjenek, társat találhassanak maguknak, ha ez a céljuk.

rr_frontA Rockrandi.hu-n rengeteg lehetőség vár benneteket. Nem kötelező társkeresésre használni az oldalt, de minden lehetséges eszközt a rendelkezésetekre bocsátunk ennek érdekében.

Megadhatjátok adataitokat, ha akarjátok, bemutatkozhattok, megoszthatjátok kedvenc videóitokat, feltölthetitek kedvenc képeiteket, chatelhettek egymással, akár privát módon is, eseményeket, bulikat szervezhettek, fanclubokat hozhattok létre, apróhirdetéseket adhattok fel, játszhattok, saját blogot indíthattok, és ismerkedhettek is.

 

Profilotokat teljesen testre szabhatjátok, saját színekkel, háttérképekkel egyedivé varázsolhatjátok.

Számtalan keresési funkciót beépítettünk az oldalba, akár a legkisebb részletekre menően is kereshettek a tagok között, sőt ha beállítjátok, hogy milyen az ideál számotokra, akkor az oldal automatikusan jelezi, ha talált számodra valakit. 🙂 Emellett a Rockrandi.hu vigyáz az adataitokra, aki nem regisztrált az oldalon, semmihez nem fér hozzá, a regisztrált tagok pedig eldönthetik, hogy milyen adatot akarnak megosztani magukról, mely galériájuk lesz publikus, vagy ki az, akit letiltanak a tagok közül.

A Rockrandi.hu mindennel fel van szerelve, ami egy modern társkereső, ismerkedő oldal számára szükséges, ráadásul a célközönség Ti vagytok, a rock és a metal szerelmesei!

Használjátok, és hívjátok meg barátaitokat is!