A Hammer Concerts stábja örömmel jelenti, hogy a Neckbreakers Ball névre keresztelt turnésorozat idén először eléri hazánkat is. A hat zenekart tartalmazó csomag, amely jól egyesíti a skandináv melodikus death metal és az újvonalas folk metal nagyjait, november 1-jén éri el a Club 202-t.

Ha kíváncsi vagy az egy év után visszatérő göteborgi ász Dark Tranquillity-re, a legutoljára a Korpiklaanival fergeteges bulit adó Eluveitie-re, a Dürer kertben egy páratlanul intenzív koncert után újra nálunk játszó Bay Area thrasher Death Angelre, a német pagan metal vonal új reménységére, a Vargra, a Power of Metal bulin is bizonyított dán Mercenary-re, vagy a melodikus északi metalt nyomató Omnium Gatherum-ra, akkor novemberben a Club 202-ben a helyed!

A Hammer Concerts különleges akciót hirdet a rendezvény kapcsán!
Ha a Hammer Zenebarlangban vagy a Metalshop.hu-n a egyszerre veszel jegyet erre nagyszabású bálra és a Metalfestre akkor, a Neckbreakers Ball jegy mindössze 2999 Ft-ba kerül!

A Hammer Concerts bemutatja:
Neckbreakers Ball IV Tour
Fellépők: Dark Tranquillity, Eluveitie, Death Angel, Varg, Mercenary, Omnium Gatherum
Helyszín: Club 202 (Budapest, Fehérvári út 202.)
Időpont: 2011. november 1.
Jegyár:
Elővételben: 5999Ft
Jegyrendszereken (Ticketportal, Ticket Express, Tikit.hu): 6499Ft
Helyszínen: 6999Ft
Különleges akció!
Ha a Hammer Zenebarlangban vagy a Metalshop.hu-n a egyszerre veszel jegyet erre nagyszabású bálra és a Metalfestre akkor , a Neckbreakers Ball jegy mindössze 2999 Ft-ba kerül!