A közelmúltban szívműtéten átesett és most lábadozó Bret Michaels újra egybegyűjti a Poison teljes eredeti legénységét a zenekar 25 éves jubileumi turnéjára, mely a tervek szerint “Glam – A – Gedon 25” névre hallgat majd. Egy, a turnén belüli különleges nyári koncertsorozat erejéig az életben először a Poison és a Mötley Crüe közösen viseli a fő fellépő címet, míg a vendégzenekar a New York Dolls lesz. 
 

Bár korábban számos, a Mötley Crüe egyes tagjaitól származó kijelentés látott napvilágot a sajtóban, hangoztatván, hogy ez a turné sosem fog megvalósulni, a hír mégis igaz.

Mindkét zenekar rajongói szerették volna, ha létrejön ez az álomturné és végül mind a Mötley Crüe, mind a Poison rábólintott. A koncertszervezők szerint az összes érintett városban hihetetlenül erős az érdeklődés mind a „sima” Poison, mind a vegyes Mötley Crüe/Poison koncertek iránt. Kétségkívül ez lesz a nyár rockturnéja.
 
Nemrégiben megkérdezték Bret Michaelstől, hogy rossz-e a viszony a két zenekar között, mire Michaels nevetett és így válaszolt: „Lehet, hogy van némi barátságos rivalizálás köztünk, de ellenségeskedés egyáltalán nincs a részemről. Nikki Sixx-szel sokat telefonáltunk mostanában és jókat beszélgettünk. A zene univerzális nyelv és jómagam iszonyúan izgatott vagyok, hogy összejött ez a turné, csakúgy, mint a rajongók, és bizton mondhatom, hogy fantasztikus show-t láthatnak majd. Őszintén szólva, nem bánnám, ha kevesebbet kéne foglalkoznom a sárdobálással, az sosem vezet sehova, és azok után, amiken az utóbbi évben átmentem, próbálok arra koncentrálni, ami igazán számít, és ez nem más, mint az előadás, a rajongók, a szórakozás, és személy szerint nekem egy állati jó backstage party. 
Bret Michaels egyébként “Get Your Rock On” című szólóalbumának lemezbemutató turnéjára indul március 19-én, melyet a Poison/Mötley Crüe turnék idejére szakít csak meg, azok végeztével folytatja tovább.