Örökre című dalához készített akusztikus videót a pop-punkban utazó Szellem. A márciusban megjelent legutóbbi kislemezének címadó trackjét adja elő, ezúttal egy szál gitárral az előadó.

Az új videó a Nortyx Hangstúdióban került rögzítésre, és a Szellem YouTube csatornáján való közzététellel egy napon megjelent a digitális zenei platformokon is audió formátumban.

(Örökre (akusztik) Spotify

A mindössze másfél éve felbukkant Szellem rövid pályájának eddigi legismertebb száma az Örökre. A tavaszi megjelenést követően Spotifyon már több mint 7.000-szer streamelték, és bekerült a Hazai Gitárok hivatalos lejátszási listába, bemutatta a Petőfi Rádió is, videoklipje pedig a 21.000 megtekintést súrolja.

„Furcsa érzés, hogy az akusztikus gitáron játszott verzió jelenik meg később, mint a végleges, meghangszerelt, stúdiós dal, hiszen az emberek ahhoz hasonlítanak, amit előbb hallottak. Én azonban minden számot egy gitáron írok, tehát nekem ez a verzió az igazi eredeti. Így játszom otthon a kanapén, és ezért ebben a formában áll hozzám közelebb.” – fogalmazott az új felvétellel kapcsolatban. Örökre (akusztik) videó link: 
 

Szellem Facebook

Szellem Instagram