Az első Szellem nagylemez felvezetéseként, hetente új dallal jelentkezik az előadó YouTube csatornáján. Ezúttal az Otthon címre hallgató dal videója érkezett, ami egy kicsit eltér az eddig tőle megszokott felvételektől mind témaválasztásban, mind megszólalásban:

Különleges ez a premier számomra, mert szerelmes Szellem dal még sosem volt idáig, ez pedig kőkeményan az. Ebből kifolyólag a hangszerelés is lágyabb, populárisabb, így nagyon kíváncsi vagyok, hogyan reagálnak rá a hallgatóim.”

A Volt benne szép is nagylemez 09.22-én jelenik meg a streaming platformokon, addig viszont minden héten pénteken felkerül egy új dal a Szellem YouTube csatornára szövegvideóval, aminek a következő magyarázata van:

Egyrészt nem akartam, hogy akár egy dal is elvesszen a digitális zajban az albumon lévők közül, így mindegyiknek jut legalább egy hét figyelem. Ezért készült mindhez videó is, hogy még jobban be tudjam őket mutatni. Másrészt elég változatos lemez lesz témákban és hangulatokban, a poppunk/punkrock horizont szinte egészét bejárja. Épp ezért nehéz lenne kiemelni róla egy-két olyan dalt, ami meghatározná az egész korongot.”

Otthon klip:

Szellem Facebook:https://www.facebook.com/szellemofficial/

Szellem Instagram:https://www.instagram.com/szellemofficial/

Szellem Spotify:
https://open.spotify.com/artist/1hmGFstKBrn9P2gCxqziYG?si=AeOvAaFvQzuRxCpiSChRmg