A 2012-ben alakult szombathelyi brigád a GrundRecords égisze alatt hozta ki első nagylemezét augusztus 9-én, hogy a nyár utolsó hónapjában legyen megfelelő muzsika egy kis kocsikázáshoz, vagy motorozáshoz!

A zenekar az elmúlt hét évben többször végigturnézta az ország klubjait a Kalapács és a Rómeó Vérzik társaságában, amely túrák során adott több, mint 200 koncert minden tapasztalatát belesűrítették a Túl a horizonton tíz dalába.

A tavalyi év második felében a csapat tudatosan visszább vett koncertfronton, hogy az idei évben végre egy nagylemezzel rukkolhassanak elő. Két évvel a legutóbbi EP után meg is született az anyag, amit Schmiedl Tamás, azaz Smici vezényletével az MD Stúdióban rögzített a zenekar.

A tíz dal egyfajta keresztmetszete a nyolcvanas és kilencvenes évek hazai mocskos rock and roll és klasszikus metal muzsikájának, de megbolondítva a Red Rockets fiatalos lendületével és egy modern, de mégis dögös hangzással. Ha a nyár végére kell egy kis friss energia, akkor megtaláltad!

Full album:

Új klip, a Szállj című dalhoz:

Red Rockets a Facebookon