Hazánk legnagyobb rajongótáborával rendelkező zenekara, alaposan belehúz az év hátralevő részében. 2017. április 28-án az eddigi legnagyobb szabású koncertjüket adták a Papp László Budapest Sportarénában, amit rögzítettek, és a buli teljes felvétele december 16-án megjelent DVD-n. A DVD a koncerten elhangzott összes (28) dal teljes és vágatlan anyagát és egy ‘hogyan készült’ dokumentumfilmet is tartalmaz. A már megszokott módon, a MOL-kutakon lehet beszerezni az anyagot.

Az év utolsó napjaiban általában hazai pályán is megmutatkoznak valamilyen formában, ami idén is így lesz. Az arénában látott látványvilág nagy részét és a körszínpadot viszik be a Főnix Csarnok falai közé, így december 29-én egy szintén grandiózus koncertet láthat a közönség. Két nappal később pedig hazánk legnagyobb klubjában fognak szilveszterezni a srácok. 2 évvel ezelőtt szintén a Barba Negrában töltötték az év utolsó napját a Tankok, ezt idén megismétlik és az évfordulón átívelő szilveszteri koncerttel zárják az évet.

A jövő évet két különlegességgel indítja a zenekar. Februártól turnéra indulnak, Béoldal Turné címmel, ahol kizárólag olyan számok lesznek műsoron, amit soha vagy csak nagyon ritkán játszottak. A koncerthelyszínek befogadó képessége nagyon korlátozott, ezért ha szeretnél ott lenni, mindenhol válaszd a jegyelővételt! És ha ez nem lenne elég, Lukács Laci jövőre lesz 50 éves, ennek alkalmából május 4-én a Budapest Parkban lesz egy igazán különleges koncert, ahol sok meglepetéssel készülnek.

02.07. Debrecen – Roncsbár 
02.08. Gödöllő -Trafó 
02.09. Tatabánya – Roxxy 
02.10. Veszprém – Expresszó 
02.16. Sopron – Hangár 
02.17. Szombathely – Végállomás 
02.23. Zalaegerszeg – Keresztúry VMK 
02.24. Kaposvár – Hang-Ár 
03.02. Kiskunfélegyháza – Rocktár 
03.03. Balassagyarmat – Rocktáncház
03.09. Szeged – JATE 
03.10. Szolnok – Váróterem 
03.23. Miskolc – Helynekem 
03.24. Kazincbarcika – Diamond