Új videoklippel nyitja az évet a ZorallPachmann PéterSipos PéterSipos Tamás, Kalapács JózsefCsonka AndrásDányi Krisztián és Szekeres András is látható az új kisfilmben, mely az LGT közkedvelt „Ringasd el magad” című dalának zorallosított változatához készült. A klip azt a „képzelt” castingot mutatja be, amelyre a zenekar énekes nélkül érkezik, majd a zsűri székében ülve, válogatnak a jelentkezők közül. A zenekar nagy örömére rengeteg barát, népszerű, közismert zenész mondott igent a szereplésre. Az imént említett vendégeken kívül igyekeztek kiválasztani több változatos arcot, érdekes karaktert, akik igen szórakoztatóvá teszik a castingos klipet.  

Zorall: Ringasd el magad (Hivatalos videoklip)
A zenekar a dalról, forgatásáról:

“Nem véletlen a zeneválasztás, a dal mondanivalója jelenleg és mindig aktuális: Ringasd el magad. Bárkivel megtörténhet bármi, nem kell megijedni, nem kell félni, bárki vagy, fogadd el magad. Talán ezekre a gondolatokra, az elfogadásra, a türelemre a jelenlegi járványhelyzetben még inkább szükségünk van. A forgatás fergeteges hangulatban telt, amelyet a kész videoklip is tükrözni fog. A zenekarhoz tucatnyi jó barát jött el, akikkel nagyon régen találkoztunk, régi sztorizásokban, heccelésben, nevetésben nem volt hiány.“

Bár a koncertek hiánya őket is fájdalmasan érintette, emellett kifejezetten mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött. A rockbanda nyáron az énekes kiválásával új tagot keresett. A castingra nagyon sokan jelentkeztek, közülük Koroknai Árpád “Korira” (korábban Szfinx, Omen, P.Box tagja) esett a zenekar választása. Sokáig nem tétlenkedtek,  videoklipet forgattak Charlie népszerű „Jég dupla whiskyvel” című slágeréből, melynek érdekessége, hogy a főszerepet Ambrus Attila játszotta. A klipet követően az új énekessel megjelent a zenekar legújabb albuma is, a „Fémforgácsok”, amelyet a közönség szerencsére remekül fogadott.