A könyveket nem a borító alapján választjuk, ugye? Hiszen ki tudja, mi lapul a sorok között. Erről szól a Woodstock Barbie új dala, a Never Ending Blues, ami a Pinewood Stúdióban rögzített live session-jük záródarabja. A dal és a videó itt és most debütál.

A lágy, bluesos stoneres dallamok mögött megfér némi rosszaság is, a külső ugyanis nem minden. A Woodstock Barbie tavaly ősszel debütált Never Gonna Fall in Line c. kislemezével, méghozzá akkora lendülettel, hogy már dolgoznak si az új anyagon, és még a karantén előtt rögzítettek egy háromrészes live session-t a Pinewood-ban Sipos Ábris, Köge és Miskolczi Marci (Kepler Studio) segítségével, Mahut Luca pedig dinamikus videókká gyúrta ezeket. A záró Never Ending Blues-ról Szandra, a zenekar énekese osztott meg pár gondolatot:

A Never Ending Blues a szabadságról és azokról az őrültségekről szól, amiket el kellett, hogy kövessünk az életünkben, hogy azokká válhassunk akik vagyunk. Arra is utal a szöveg, hogy a “tündéri” külső mögött egy teljesen váratlan belső én lapulhat. Nem minden az, aminek elsőre látszik, szóval szerintem mindenki érezze jól magát úgy, ahogy van és ne ítélkezzetek mert a látszat mindig csal!”

video:

A zenekar körül folyamatos a zsongás, meghívást kaptak a titokzatos erdei prog-stoner fesztiválra, a Mount of Artan-ra a szerb hegyekben, ott lesznek a Fekete Zaj nyitónapján és bekerültek a Fülesbagoly tehetségkutató debreceni döntőjébe is. Budapesten először szeptember 19-én az Instantban a Trillion előtt láthatjátok majd őket. Ne hagyjátok ki!

Koncert

Woodstock Barbie:

yt: https://www.youtube.com/channel/UC45wWcCzHuZgmXk4VFmbjyg

fb: https://www.facebook.com/woodstockbarbieband/

in: https://instagram.com/woodstockbarbieband/

w: http://www.nowbooks.hu/woodstock-barbie/