Strength Of Will – Blink Of An Existence címmel 2016. december 15-én jelent meg az ex-Leander Rising és Nevermore gitáros Vörös Attila első szólóalbuma. Attila számos illusztris vendég társaságában készítette az albumot, így a dalokban közreműködik Csihar Attila (Mayhem), Christopher Amott, az Armageddon gitármestere (korábban Arch Enemy is), illetve Veress Márton dobos, aki a Pokolgépben lett ismert, de egy ideje szintén az Armageddonban is játszik. Mellettük a Subscribe/Useme frontember Csongor Bálint, az Arch Enemy (Jeff Loomis), az Ektomorf (Farkas Zotya), a Ghost Ship Octavius, a Hatesphere és a Nevermore soraiból is felbukkannak vendégek a dalokban.

A lemez megjelenése óta egy komplett zenekar is kialakult a nyáron az amerikai Sanctuary másodgitárosaként koncertező Attila köré. A Strength Of Will zenekarban Kókai Barnabás az énekes (The Southern Oracle), Takács Jozzy József a másik gitáros (szintén ex-Leander Rising), Horváth István a basszer és Budai Béla a dobos (szintén ex-Leander Rising). A csapat elkészítette első klipjét, mely a debütalbum My October dalához készült.

Természetesen lesz lemezbemutató buli is, szeptember elsején a Dürer Kertben, az albumon szereplő összes vendégénekessel, és fellép majd a Vulgar Display Of Cover (Pantera tribute), amely az idén 20 éves Pantera koncertlemezt, az Official Live-ot teljes egészében előadja (Attilával). Az est további fellépői: Archaic, Hypocrites Breed, Vendetta Inc.

A koncert Facebook oldala