Hello, You Bastards: Live In Reno címmel december 13-án jelenik meg a tavaly Budapesten is megfordult Stone Sour történetének első hivatalos élő nagylemeze, amely a zenekar tavaly október 5-én, a nevadai Renóban adott koncertjét örökíti meg. A kiadvány érdekessége, hogy Josh Rand gitáros állítása szerint egyáltalán nem volt utómunka vele, ezáltal a felvétel 100 százalékosan élő.

Fontos adalékinfó, a felvétel egy 2500 darabra limitált, 180 grammos vinly kiadásban is elérhető lesz, melyhez egy poszter, backstage pass, pengető, dedikált setlist és letöltőkód is jár majd.
A csapat tagjai már megerősítették, hogy a Hydrograd folytatásán is dolgoznak. Corey Taylor így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „A többiek már a turné elindulásától kezdve elkezdtek új dolgokat írni. Egyszerűen nem tudunk leállni, így nincs rajtunk nyomás! A legjobb dolog az, hogy tudjuk, mennyi jó dalunk van és így élvezhetjük őket. De tudjuk, ha eljön az idő a demók elkészítésére, addigra már ott lesz nekünk az az anyag, ami korábban a turnén megírtunk. Nincs nyomás, csak jóízűen dolgozhatunk.”

Stone Sour – Hello, You Bastards: Live In Reno
(December 13 – Cooking Vinyl)

01. YSIF
02. Taipei Person / Allah Tea
03. Do Me A Favor
04. Knievel Has Landed
05. Whiplash Pants
06. Absolute Zero
07. Bother
08. Tired
09. Rose Red Violent Blue
10. 30/30-150
11. Get Inside
12. Reborn
13. Song #3
14. Through Glass
15. Made of Scars
16. Fabules