Szimplán Sniffyction címmel még 2018 őszén jelent meg a glam/punk vonalas budapesti csajbanda Sniffyction első albuma. A lányok azóta szerkezetileg és zeneileg is változtak valamelyest. Tóth Emma helyett október óta Jakab Kitty tölti be a basszusgitáros szerepét.  Őt már ismerheti a közönség, az Aurorával közös turnén már ő tépte a húrokat.

A nyár eleje óta pedig egy vadonatúj énekes hölgyet is köszönthetünk, Csakmag Vivien személyében. Ő Nagy “Boxie” Boglárka helyére érkezett. Az új zenekari felállás friss energiákat is hozott, már a nyáron elkezdtek új dalokon dolgozni. Újabban magyarul írják a dalokat és a műfajt tekintve, a ’80-as évek rockzenéjét, mint fő csapásvonalat elhagyták. Mindenki beletett apait-anyait és megszületett valami, amit csak ‘modernstenkrock’-ként emlegetnek a csajok.

A közeljövőben egy EP-t terveznek megjelentetni, ennek előfutára a Levegőt! című dal. A nótát a Stray Heart Records-ban vették fel, a mix/maszter pedig a No Silence Studios-ban készült el. A videoklipet a SimPal Productions készítette.