Már megjelent a Stone Sour, Alice in Chains és Black Stone Cherry rajongók számára igazán személyre szabott muzsikát szolgáltató Slowmesh második nagylemeze. Az “Isolate” már országszerte kapható a HammerWorld magazin decemberi-januári dupla számának mellékleteként eszméletlenül kedvező, mindössze 990 forintos áron, megrendelhető exkluzív digipack csomagolásban közvetlenül a zenekartól, és végighallgatható online streaming felületeken is.

Slowmesh: Isolate hallgatás online felületeken

Exkluzív digipack CD rendelés

HammerWorld No. 330. (2020. december – 2021. január) rendelés Slowmesh CD-vel

Az “Isolate” az előző album által lefektetett zenei alapokon halad tovább. A fő csapásvonal továbbra is a stoner-rock alapú dögös rock and roll muzsika. A zenei palettát ezúttal azonban olyan dalok is színesítik, amelyek a dark-country, a punk rock, a grunge világát idézik és helyenként sötétebb hangulat is felfedezhető az albumon. Elsőként a klipes címadó dalt mutatták be november végén. 

Slowmesh: Isolate (Hivatalos videoklip)

https://youtu.be/LS1pcE1ZYtM 

A lemezen több vendégművész is közreműködik. Farkas Sarolta (Buttercup) a “Ladyguest” című dalban énekel, Kálló Péter (ex-Slowmesh, jelenleg Ákos, Rúzsa Magdi) a “Liquid Love”-ban gitározik, valamint több dalban is szerepel Tari Szabolcs (Miserium), aki az egész album zenei produceri munkálatait is ellátta. Ő billentyűzik az “Out Of Reach”-ben, de neki köszönhető a “Sunflower” végén a lemezt lezáró, remekbe szabott klasszikus gitár outro is.

“2020 alaposan megleckéztetett minket. Szinte az összes fellépésünk elmaradt – köztük egy orosz és egy japán fesztivál – de mivel a lemezanyag már az év elején összeállt, és amúgy is tervben volt a stúdiózás, minden felszabaduló időnket és energiánkat a felvételekbe fektettük. Az első lemez ösztönösségéhez képest ezúttal egy kifejezetten érett, érlelt anyag állt össze.” – tette hozzá Süle Tamás gitáros-dalszerző.

SLOWMESH – ISOLATE
2020.12.15. – Nail Records ‎(HMR Music Kft.)

 1. Add To Cart (0:57)
 2. Sold Out (2:33)
 3. Isolate (3:42)
 4. Little Rock Nine (3:25)
 5. Ladyguest (3:54)
 6. Out Of Reach (2:56)
 7. Liquid Love (2020 edition) (3:32)
 8. Just A Guy (3:47)
 9. Up To You (2:52)
 10. Together Alone (3:46)
 11. Sunflower (6:16)

 

Slowmesh online:

https://www.slowmesh.com 

https://www.facebook.com/slowmesh 

https://www.youtube.com/slowmesh 

https://www.instagram.com/slowmesh 

https://www.twitter.com/slowmesh