Torment címmel február 24-én jelent meg a Chris Barnes vezette Six Feet Under új stúdióalbuma, a 2015-ös Crypt Of The Dead folytatása. Chris Barnes az új dalokat együtt írta Jeff Hughell basszerrel (Brain Drill), a gitáros Ray Suhy, a dobok mögé Marco Pitruzzella (Brain Drill, Anomalous, Sleep Terror) ült be, míg az album keverését Chris “Zeuss” Harris végezte. A lemez megjelenése óta annyi változás történt a bandában, hogy az egykori Cannibal Corpse hörgőmester csapatába beszállt egykori kollégája, Jack Owen gitáros. Barnes 1995-ben hagyta ott anyacsapatát, a Cannibal Corpse-ban szintén alapító tagnak számító Jack Owen pedig 2004-ben távozott a bandából, hogy csatlakozzon a Deicide-hoz, ahonnan tavaly lépett ki.

A Six Feet Undert még 1993-ban alakította az akkor még Cannibal Corpse énekes Barnes, és Allen West, az Obituary gitárosa. Eleinte projektként működtek, akkor lett főállású zenekar, amikor Barnes-t kirúgták a kannibálok. A remek lemezeken túl a zenekar, főleg a frontember hírhedt volt poszt-kommunista ellenszenvéről is, ezért a banda egy időben egyáltalán nem számított gyakori vendégnek a közép- és kelet-európai régióban.

A banda Torment előtti nagylemeze Crypt Of The Dead címmel 2015. május 5-én jelent meg. Mivel Barnes mostanság Seattle-ben él, így a 2013-as Unborn folytatását is helyben hörögte fel, ráadásul, a London Bridge stúdióban (Pearl Jam, Alice In Chains stb.), pont abban a stúdiós fülkében, ahol a néhai Layne Staley is felénekelte az Alice In Chains klasszikus dalait.