Eddig három minialbumot, a 2011-es Before It Strikes-t, a 2012-es Lights Outot és a 2015-ös Be The Slave Or Be The Change-et, valamint két nagylemezt, a 2016-os For Crying Out Loudot és a 2018-as Carnival Days-t jelentetett meg a ’80-as éveket idéző hajmetalban erős, finn Shiraz Lane. A fiatal srácokból álló, 2011-ben alakult Shiraz Lane 2015-ben megnyerte a Wacken Metal Battle finn vetélkedőjét, majd a Frontiers kiadóhoz szerződtek. A srácok olyan bandákat tartanak irányadónak, mint a Skid Row, a Hardcore Superstar, a Santa Cruz, a Guns N’ Roses vagy a The Darkness.

Vibration I címmel jön ki január 17-én a Shiraz Lane új EP-je, amelyre öt dal kerül fel (Keep It Alive, Do You, Revolution, You Will Remain, To The Moon & Back), és amelynek legfrissebb előzetese az EP utolsó dala, egy 1996-os Savage Garden dal feldolgozása, a To The Moon & Back.
A zenekar 2017. október 28-án a Brother Firetribe vendégeként nálunk is járt már, most pedig újra jönnek: első főzenekari magyar bulijuk február 26-án lesz a budapesti Analog Music Hallban. Budapestre magukkal hozzák a szintén finn hard rocker Block Bustert, amelynek ősszel jött ki az első lemeze, valamint egy harmadik fiatal finn bandát, a Temple Balls-t, akiket nemrég már láthattál a Sonata Arctica előtt.

A koncert Facebook oldala

A CONCERTO Music bemutatja:

SHIRAZ LANE – Rock Vibrations Tour 2020

+ Block Buster & Temple Balls

2020. február 26.
Analog Music Hall