Király Anna a Sorronia énekesnője még ősszel jelentette be, hogy a Sorronia pihenőre megy, ám elindult új, elektronikus metal projektje, a Mezmerized!

“Elérkezett a nap, hogy megosszuk a híreket Veletek! Híreket, amelyek sok mindent megváltoztatnak az életünkben, izgatottá, de egy picit érzelmessé is alakítják a hangulatunkat, de boldogan tekintünk a múltba és jövőbe egyaránt!

Büszkén jelentjük be Király Anna és Mudra Olivér új, közös formációját, a MEZMERIZED-ot. A Mezmerized zenéje erőteljes, elektronikus, magában foglalja a tűz és jég ellentétének különleges világát.

Mindez magával hozza azt, hogy a Sorronia beláthatatlan ideig pihenőre vonul. Hogy valaha visszatérünk-e hozzá, nem tudjuk, de minden pillanatra köszönettel tekintünk vissza és nem búcsúzunk végleg, hiszen nem tudni, mit hozhat a jövő.

Köszönjük szépen a támogatásotokat az elmúlt években!

Mostantól az új projekt kerül fókuszba, dolgozunk azon ,hogy egyedi és különleges világot tárjunk elétek. Nem sokára jelentkezünk hírekkel, legyetek résen, a Mezmerized a tél folyamán kilövi rakétáit!

Kövessétek új oldalunkat!”

Időközben a Mezmerized kiegészült Ablonczy Dávid dobossal, és a zenekar első fizikai EP-je január 20-án jelenik meg Enter címmel. Az eddig megjelent 3 dal mellett 2 bónusz szám is lesz a lemezen, amely már előrendelhető: mezmerizedofficial.com/store