Képzeljük el a The Darkness, a Skid Row, a Guns N’ Roses, az Aerosmith és a Hardcore Superstar közös gyermekét, tegyünk rá egy peace jelet és máris kész a Shiraz Lane – a legdögösebb hard rock banda egyenesen Finnországból! A 20-as éveik elején járó fiatalokból álló csapat Finnország egyik legérdekesebb feltörekvő bandája az elmúlt pár évben, akik még idén a világjárvány kirobbanása előtt két szintén finn rockbandával tértek vissza Európába, hogy bemutassák legújabb dalaikat. Budapesten 2020. február 26-án, az Analog Music Hall színpadán játszottak.

Akkor az idén januárban kiadott Vibration I című kislemezüket promotálták, szeptemberben azonban Broken Into Pieces címmel már egy vadiúj dallal rukkoltak elő. A friss nótát, melyhez most egy klip is készült, Jean Beauvoir, Per Aldeheim és Joonas Parkkonen (ex-Santa Cruz) segítségével hozta össze a banda, akik jelenleg is dolgoznak új lemezükön.
A 2016-os For Crying Out Loud és a 2018-as Carnival Days című nagylemezek megjelenése után három hosszú európai turnén vett részt a Shiraz Lane: játszottak a legnagyobb finn fesztiválokon, a Wacken Open Air és a Summer Breeze fesztiválon, de még Japánba és Kanadába is kijutottak.