2015. december 14-én jelent meg a Hammer Records / Hammer Music gondozásában Rudán Joe“50/30 Jubileumi koncert” című DVD-je, melyen a P. Mobil, a Pokolgép és a Mobilmániaegyüttesek egykori-, az Atilla Fiai Társulat, a Coda és a Dinamit jelenlegi énekesének pályafutásának keresztmetszete látható-hallható. Az élő anyag bónusz dalokat tartalmazó dupla CD-s változatban is napvilágot látott.

A jubileumi óriáskoncert legjobb dalai a Rudán Akusztik, a Dinamit, a Kalapács-Rudán és az Akusztika és a Coda zenekarok előadásában csendülnek fel. Valamint a különleges est folyamán játszott még egy egykori P. Mobil-, Pokolgép-, Coda-, stb. tagokból álló alkalmi formáció is, aRudán Joe és barátai.A felvételek a budapesti Club 202-ben készültek, 2014. március 8-án, a legendás hang sztárparádét felvonultató, 5 órás jubileumi monstre koncertjén. A kiadványon elhangzanak addigi, 30 éves profi énekesi karrierjének (1983-2013) népszerű és emblematikus dalai, valamint The Animals-, Bad Company-, Deep Purple-, Kansas-, Led Zeppelin-, Whitesnake szerzemények és egyéb klasszikusok is, Rudán Joe és zenészbarátai tolmácsolásában.Joe ekképen foglalta össze a lényeget:

“Nagyon örülök, hogy megörökítettük ezt a különleges jubileumi koncertet, mert így most azok is láthatják, hallhatják az anyagot, akik nem lehettek ott. Remélem egy kicsit sikerül megidézni azt a hangulatot, ami ott éreztünk az ötórás buli alatt, és amit sosem felejtünk el!”


Rudán Joe 
“Én ez vagyok” turnéjának budapesti nyitányára 2016. január 9-én kerül sor, szintén aClub 202 színpadán. A háromrészes “Életműkoncert” műsorában többek közöt lesznek majd P. Mobil, Mobilmánia, Pokolgép dalok, valamint természetesen a Coda repertoárja is. A programot színesíti még egy nyitó akusztikus blokk, ahol az akusztikus hangszerek sorában, a fuvola mellett, nagybőgő is szerepel majd.Joe új zenekarnának, a Rudán Joe Band-nek a vendégművészei többek között Vámos Zsolt (ex-MobilMánia, ex-Hard, ex-Kard, Run For Power, Tears Of Yesterday, Marathon, stb.) és Nagy Dávid(ex-Pokolgép, ex-Eszterlövészek, Helland, stb.) lesznek. A további sztárvendégek belejentése a későbbiekben várható.

A koncert Facebook oldala