A megjelenés hetében a MAHASZ lista első helyén debütált a ROMER friss, “Nemzeti Dal Ünnep” című kiadványa. Az anyag a zenekar 25 éves jubileumi koncertjének teljes felvételét tartalmazza, mely 2019.03.15-én került rögzítésre Budapesten a Barba Negrában.

A CD+DVD anyag DVD korongján a koncerten túl extraként helyet kaptak a korábbi videoklipek, a CD-n pedig egy szerkesztett, 76 perces változat hallható.

A kiadvány továbbra is elérhető a Relay és InMedio hálózataiban.

Sziva Balázs, az együttes frontembere a koncertanyagról:
“ Ez egy masszív, totálisan esszenciális kiadvany. Maga a jubileumi buli minden tekintetben olyanra sikeredett, amilyennek megálmodtuk, az pedig külön nagy megtiszteltetés volt, hogy Rudán Joe és Kalapács Józsi közös produkciója nyitotta az estét, és ilyenkor és simán egy pillanat alatt át tudok alakulni rajongóvá…”
 “…A banda diszkográfiája már jóval több mint száz dalt tartalmaz. Egy-egy kiemelt – de akár egy „szimpla” – esemény esetében mennyire nehéz feladat az aktuális setlist összeállítása, a válogatás során milyen szempontok dominálnak nálatok leginkább? 
A dalok kiválasztásánál én mindig a teljes műsorban gondolkozom. Közönségként is azok a koncertek tudnak igazán megfogni, amelyeknek megvan a maga íve. Folyamatosan agyalok azon, hogy hogyan tudnánk még hatásosabbá tenni a színpadi teljesítményünket.”




Romer: Nemzeti Dal Ünnep CD+DVD
2020. 03. 14. // Hadak Útja Kiadó // HUKCDVD059

01. Esik eső
02. Itthon vagyunk
03. Rossz napok
04. Angyal
05. Készenléti
06. Mindig skinhead
07. Van-e mostan olyan legény
08. Óóólé
09. Piros-Fehér-Zöld
10. Fegyverbe
11. Büszke Botond
12. Kísérj el szép rózsám
13. Koronás címer a szíved felett
14. Aryan Greens
15. Hunnia fia
16. Betyárballada
17. Kilenc zsandár
18. 100% Magyar