Szörnyek az ágy alatt címmel még tavaly év végén mutatta be első szólódalát Nagy Dávid. A Helland és a Pokolgép volt, illetve a Kényes Foltok jelenlegi gitárosa önállóan némiképp más vonalon utazik, mint zenekaraiban. A kiváló gitáros hol ebben-hol abban a műsorban, de többször is járt már stúdiónkban. A Rockpanoráma hallgatói legutóbb 2014-ben találkozhattak vele, akkor a Hellanddel kapcsolatosan járt nálunk. A zenekar 2014-ben egy jól sikerült albumot is megjelentetett Hellness címmel, ám végül később mégis leálltak, Dávid most Piller Alex dobossal és Tengely Viktor basszusgitárossal szólóprojektet alapított. E formációban mindenképpen lazább, rockosabb, bluesosabb irányultságú muzsikát játszik, mint a Pokolgépben vagy a Hellandben. A tervek szerint készül majd teljes nagylemez is ebben a formában, de erről majd Dávid beszél bővebben műsorunk első órájában.

super stupid 20160207A Super Stupid is visszajáró zenekar nálunk. The Original Fire címmel 2014 decemberőben jelent meg a 2009-ben alakult budapesti Super Stupid debütáló nagylemeze. A tíz saját szerzeményt és egy MC5 feldolgozást tartalmazó korong Budapest című dalához klip is készült. A teljes album meghallgatható a zenekar Reverbnation oldalán. A “Reverbnation” országos és budapesti, rockzenei toplistáján folyamatosan az élmezőnyben található a zenekar. “Magnetman” számuk feltöltésekor pedig elérték az első helyezés is. Tavaly a banda dobosa, Bubu, a sok év és vállalhatatlan kaland ellenére rokkendról életét lecserélte, így a zenekar új dobosa Lukács Tamás Lukács (Luki) lett. Február 19-én megremegnek a deszkák a Fészek Kulturális Központban, amikor groove-okban vibrál a színpad egy egész estén át!
Természetesen Super Stupid koncert lesz, majd egy kicsit rázósabb lesz az út, de a Down Rodeo Band 2 év kihagyás után újra szőrén üli meg a színpadot, és felcsendülnek a dögös Rage Against The Machine számok is! A banda tervei között szerepel, hogy nagyobb fesztiválokon és külföldi klubokban is koncertezzenek, de erről bővebben a zenekar tagjaitól műsorunk második órájában tudhattok meg többet.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!