Műsorunkban ezúttal két feltörekvő hazai zenekarnak biztosítunk teret a bemutatkozásra. Első óránkban stúdiónk vendége lesz az új generációt erősítő post-hardcore vonalon mozgó győri Flames To Burn zenekar. A banda kicsivel több, mint egy éve működik már, The Prediction címmel pedig a napokban készítették el első EP-jüket. A két dalt tartalmazó anyag olyan friss, hogy még meg sem jelent, ugyanis a banda úgy döntött, hogy videó klippel együtt jelentetik majd meg. A klipet már leforgatták, várható megjelenése pedig április közepe-vége lesz. Így aztán nyugodtan kijelenthetjük, hogy ország-világ előtt a hétfői Rockpanoráma műsorban debütál a Flames To Burn két dala.

joe-grayson-band 20140330Második óránkban pedig a Joe Grayson Band lesz a vendégünk. A 2011 márciusában alakult szegedi banda január 29-én jelentette meg Leaf Shiver című új EP-jét. A csapat 2012-ben már jelentkezett egy nagylemezzel. Zenéjükben tökéletesen ötvözik a jazz, a bossa nova és a rockzene árnyalatait. Elmondásuk szerint az új EP-vel kicsit eltávolodtak az első album jazz/rock irányvonalától és most több a stoner íz a zenében. Egyébként ez az új EP egyben beharangozója a készülő második lemeznek.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!