Elkészült a Road legfrissebb nagylemeze, a 2018-as “A tökéletesség hibája” album utódja június 11-én fog megjelenni “Senki kedvéért nem fékezünk” címmel. Vasárnap új videoklippel is jelentkeznek, az “Igazi testvér”-ben hallhatjuk először a zenekar új dobosát, további újdonságokért pedig érdemes lesz egész héten figyelni a zenekar Facebook oldalát!

“Igazi testvér” teaser:
A zenekar közleménye:

Több, mint 3 éve jelent meg a legutóbbi stúdióalbumunk, közben fejetetejére állt a világ és a mai napig nem találja az emberiség az origóját! Persze azért nálunk is betalált párszor az övön aluli szemfényvesztés, de nem picsogtunk! Akkor sem, most sem! Cserébe csináltunk egy jó lemezt. 

Tudjuk azt, hogy a világ nélkülünk is forog tovább, de ha már itt vagyunk, azon vagyunk hogy legyen ez velünk még szédítőbb! Nem kell a mellébeszélés, olyat akarunk, mint amilyen egyébként is! Életszerűt! Egyszerre édes meg sós, csípős és félig átsült, kicsit véres, kicsit nyers, kicsit új, de nagyon a miénk! 

Nem kérdezősködünk feleslegesen, és ha csak azt akarják, bármit elhiszünk! Csak megállítani ne akarjon bennünket senki! Mert mi erre esküszünk! Egy eszement száguldozás a pillanatnyi élményeket hajszoló önzőségeink sztrádáján!

Ez az út, a MI életünk és SENKI KEDVÉÉRT NEM FÉKEZÜNK!

Az album egyik dalához tavaly szeptemberben már született egy videó; a RoadMovie projekt keretében a VOLT Film különféle hazai zenészeket, szerzőket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt, egy számukra fontos magyar tájról, régióról. Az “Ahol a hegyeket látod” adta magát, hiszen a zenekar tagjai a Mátra lábánál, Domoszlón élnek és alkotnak. A videó a A Mihaszna Film stábjával készült.

Road: Ahol a hegyeket látod (Hivatalos videoklip)
Előrendelés, webshop:
road.hmusic.hu

Road: Senki kedvéért nem fékezünk!
2021.06.11. // H-Music
01. Senki kedvéért nem fékezünk
02. Az ember dicsősége
03. Éhes
04. Igazi testvér
05. Átverve
06. Állj elém
07. Kócos éjszakák
08. Ahol a hegyeket látod
09. Kabbenyaldki
10. Szerintem
11. Majd szóljatok, ha nem kell fény már senkinek
12. December
13. Van az úgy