Mélyben” címmel új dallal és videoklippel jelentkezett a POWER zenekar. A mosonmagyaróvári heavy metal csapat 2013-ban adott ki legutóbb teljes nagylemezt, a friss akusztikus nóta pedig épp az idénre várható, egyelőre cím nélküli másodiknak az előfutára.
  
Power: Mélyben (Hivatalos videoklip)




A “Tükrök” című debütáló nagylemez óta a POWER már több új dalt készített, a “Láng” és az “Utolsó felvonás” mellett 2018 végén a “Te meg én” lett az akkoriban első osztályba feljutott mosonmagyaróvári női kézilabda csapatnak az indulója, melyhez a videofelvétel elkészítésében a szurkolók, a helyi B-közép is részt vett.

Világi Zoli (ének, dob) lelkesen számolt be mindenről, amit tudni lehet az új dalról és a készülő lemezről:

“Egy rendkívüli dallal jelentkezünk, hiszen ennek a dalnak a zenei részeit, dallamait még egészen kisgyerekként álmodtam meg. Pontos évet nem tudok, de ez úgy 30-32 éve volt… Állandóan motoszkált a fejemben, akkoriban egy Arany János verset zenésítettem meg, és amikor elkezdett összeállni a második nagylemezünk anyaga, tudtam, hogy ez a dal annyira különleges, hogy egyszerűen nem tudom elfelejteni. Írtam is hozzá egy szöveget, Sándorunk (Németh Sándor, gitáros) hozzárakta a zenei csemegéket, és már el is készült. Erős dal, komoly mondanivalóval.”

“Több szakemberrel is próbálkoztunk ami a hangzást illeti, mint például Roland Grapow-val (Masterplan, ex-Helloween), aki egy végtelenül kedves ember, de végül Simon Steve és a NO SILENCE Studió lett a befutó, akinél az egész új lemezt rögzítjük. Egyenlőre még cím nélküli kettes albumunk – ezt a lassú dalt kivéve – pörgősebb, lendületesebb lesz, mint az első, sokat egyszerűsítettünk a témákon, igazi dallamos heavy metal lemez lesz, pont olyan, amiből itthon nagyon kevés van. Az új klipet a BEDI Filmstúdió készítette. Köszönjük mindenkinek aki valamilyen formában is támogatni tudta a PoWeR Zenekart! Megyünk tovább: 2020-ban is METAL van, MESE Nincs!”

Power – Te meg Én / Altenburg Ultras Induló