A már 7 éves soproni zenekar nem tétlenkedik az idén sem. Ezúttal a legújabb dalukhoz készült egy videóklip, aminek a témája egy személyes rossz emléket boncolgat, erről a zenekar frontembere Szokodi Zoltán beszélt bővebben:

Zoli:

-Körülbelül 15-20 évvel ezelőtt történhetett, betegen feküdtem otthon, drága anyukám ápolt egész éjjel. Tudjátok, hideg borogatás, ezer takaró, anya simiz, énekel, meg minden ilyesmi, amit egy 40 fokos lázzal otthon fekvő gyerek teste megkíván.

Lázálmok gyötörtek, amiket sosem fogok tudni elfelejteni. Mondjuk ezzel még meg is tudnék barátkozni, de sajnos azóta nem tudok úgy elaludni, hogy csend van körülöttem, valaminek szólnia kell, különben újra és újra ott találom magam.

A zenekar a sok elmaradt koncert idejét most lemezírással tölti és a terveik szerint télen vagy kora tavasszal már napvilágot is fog látni!

A legújabb Emlék című számunkban is megfigyelhető, hogy kicsit a keményebb vonal felé vesszük az irányt, ami az új nagylemez egészére jellemző lesz! – mondta Zoli. “