Final Days címmel eredetileg augusztus 28-án került volna a boltokba a power metalos német Orden Ogan hetedik nagylemeze, ám az AFM kiadó végül elcsúsztatta a megjelenést november 13-ra. A 2017-es Gunmen lemez folytatásának producere, keverőse az Orden Ogan frontembere, Sebastian “Seeb” Levermann volt, de még a maszterizálást is ő végezte. Egyébként az előző lemez óta módosult a banda felállása, Niels Löffler gitárra váltott a basszusgitár után, az új basszer Steven Wussow (Xandria, Domain) lett, Tobias Kersting pedig átadta a gitárosi posztot Patrick Sperlingnek (Earacle). A Final Days című új album első előzetes dala, a klippel kísért In The Dawn Of The AI.

A digipak CD (+ Live DVD) előrendelése már zajlik, kizárólag a kiadó, az AFM honlapján lehet rendelni. A normál és digipak CD, limitált box-set és a korlátozott számú színes vinyl is előrendelhető már ITT.

Az Orden Ogan a nyár végére kitűzött eredeti lemezmegjelenést követően európai turnéra indult volna a Grave Digger és a Rage vendégeskedése mellett, amelynek budapesti állomása szeptember 29-én lett volna a Dürer Kertben. A járványhelyzet miatt a turné sajnos elmarad, és egyelőre nem tudni, milyen formában, illetve mikor várható pótlás.

Pedig az Orden Ogan szeret ám Magyarországon játszani: 2010-ben a Tiamat, 2012-ben a Rhapsody előtt láthattuk őket Budapesten, a Ravenhead albummal pedig kétszer is játszottak nálunk, előbb a Powerwolf társaságában, 2016 márciusban pedig önálló koncertet adtak a Club 202-ben. De a 2018-as Rockmaratonon is felléptek.