Kint zakatol címmel új dallal és a hozzá készült videóval jelentkezett a dallamos hard rockban igen erős tatabányai ÖNésÖN zenekar.

„Büszkén mutatjuk be legújabb dalunk klipjét, amely egyben már a 2. negyedév végén megjelenő albumunk előzeteseként is felfogható. A dal elérhető az online felületeken is (Spotify, Youtube music, stb) meghallgatásra.

Köszönet mindenkinek, aki támogatott az elkészítésében és promójában: Dandó Zolika, Pálfi Balázs, GrundRecords, Spiller Károly, Lentulai Krisztián, Richárd Szénégető, Shockmagazin.

Támogassatok megosztásokkal, sokszori megnézésével, meghallgatásával és okozzon annyi örömet nektek is, mint nekünk!”

„A zenekar 1989-ben alakult Tatabányán. Ez az alakulás azóta is tart. A következő évben elkészült első stúdiófelvételünk Enyedi Zoltánnál. A Tegnapról mára című dalunk húsz héten át tartotta magát a Rock gyermekei slágerlistáján először a harmadik, majd az első helyen. Ezt a listát a közönség szavazatai alapján állították össze hétről-hétre. Főleg Budapesten játszottunk, annak köszönhetően, hogy Szigeti Ferenc belelátta a fantáziát a zenekarba és pesti klubokba irányította a fellépéseinket. Felléptünk a Bikini és a Zizi Labor előzenekaraként. 2010-ben újra együtt játszik a csapatból két ember, és csapódik a Steel Orange nevű zenekarhoz, ami ekkor alakult újjá. 2015-ben újra összeáll az eredeti Ön és Ön és teltházas koncertet ad szülővárosában, Tatabányán. A fellépésnek olyan sikere van, hogy úgy döntünk, ismét együtt folytatjuk tovább.”

„Nem szeretjük a hasonlítgatást, de ilyenek hangzanak el általában mintának, mint Toto, Foreigner, Bon Jovi, Bikini, Edda, Demjén, ezekért mi nem haragszunk, megtiszteltetésnek vesszük”, mondják a zenéről. „A klip a 2020 őszi újjáalakulás után felvett második dalunk képi megjelenése: az első, Nem nekünk szól a rádió címmel szintén elérhető a digitális csatornákon a GrundRecords kiadásában. Mondhatjuk, hogy definitív dal számunkra. Sokrétű a szövege, valamilyen szinten szólhat ezer dologról, szakításról, megújulásról, az élet értelméről, de nekünk ez az újrakezdésről szól, arról, hogy találják meg egymást huszonöt év után a régi barátok és zenésztársak és hogyan kerülnek ismét közös, alkotói hullámhosszra. A klip is kicsiben, stilizáltan ezt mutatja be. Mivel a zenekar nagy energiákat befektetve megy előre, két digitálisan megjelent dal csak a kezdet, most már ezek gyakorlatilag lemezelőzetesei a nyár elején a GurndRecorsnál megjelenő, Tegnapról mára című albumnak. A két klipben megismert stílusra, tempóra és minőségre lehet számítani az albumon is. A dalok már megíródtak, az újrahangszerelés és stúdiómunkák fogják feltenni rájuk a koronát. Mi nagyon várjuk.”

ÖNésÖN:
Tippán József „Juzuf” – ének
Merena Attila – ritmusgitár, billentyűk
Gombás László – basszusgitár, ének
Varga András – szólógitár
Balassa Csaba – dob, és minden, ami digitális