2016 októberében, We Are The Ones címmel már kiadott egy meglehetősen furcsa szólólemezt Dee Snider, majd két évre rá a már címében is beszédes For The Love Of Metal albumot Jamey Jastával, a Hatebreed és a Kingdom Of Sorrow frontemberével készítette el a Twisted Sister ex- frontembere. Olyan vendégek bukkantak fel a korongon, mint Howard Jones (ex-Killswitch Engage, Light The Torch), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind és Nick Bellmore (Toxic Holocaust), illetve Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow).

A lemezt természetesen turné is követte, a 2018-as turnén pedig forogtak rendesen a kamerák. A megörökített képi- hanganyagot pedig 2020. július 31-én egy For The Love Of Metal Live! című koncert DVD/Blu-ray/CD anyagként szabadította rá a világra az ex-Twisted Sister énekes.

Dee Snider a hétvégén egy Twitter-bejegyzésben azt is tudatta a nagyvilággal, hogy befejezte új szólólemezének dalait, mától a végső éneksávok felvételén munkálkodik. Azt is hozzátette, hogy Jamey Jasta, vagy ahogy ő hívja, »A serpa« lesz az új album producere és dalszerzője. A jól bevált recept szerint Nicky Bellmore lesz ismét a hangmérnök és a dobos, és a testvére, Charlie Bellmore is visszatér gitárosként és dalszerzőként. Dee Snider zenekarából Nick ‘Taz’ Petrino gitáros és Russell Pzütto basszeros is kiveszi a részét a munkából.

További hírek hamarosan!