Kevés olyan heavy metál banda van, aki akkora sikereket ért el, mint a Judas Priest, a több mint 50 éves karrierje alatt. A zenekar, és a tagok jelenléte valamint hatása időtálló. Ezt bizonyítja, hogy 2006-ban VH1 Rock kitüntetést kaptak, 2010-ben bezsebelték a Legjobb előadásért járó Grammy-díjat, 2017-ben a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagságára is jelölték őket, a 2018-as Firepower című lemezük pedig az összes addigi albumuknál sikeresebben szerepelt a slágerlistákon.
Megünnepelvén elképesztő 50 évüket a zeneiparban, a zenekar egy fantasztikus turnéra indul.

A Judas Priest 1969-ben alakult az angliai Birminghamben, amelyet sokan tartanak a heavy metál bölcsőjének. Rob Halford, Glenn Tipton, K.K. Downing és Ian Hill a zenészek, akik azért zenéltek és zenélnek még mindig, hogy megváltoztassák a heavy metál műfaját.
Debütálása óta a Judas Priest az egyik legnépszerűbb heavy metál bandává vált, olyan klasszikus albumokkal, mint az 1980-as British Steel, a ’82-es Screaming for Vengeance, illetve az 1990-es Painkiller. A Breaking The Law, a Living After Midnight és a You’ve Got Another Thing Coming pedig igazi rockhimnuszokká váltak.
A turnét a zenekar folytatja, és a világ ünnepli eme figyelemre méltó banda 50 ÉVNYI HEAVY METÁLJÁT!!
Ez a fantasztikus zenekar 2022. július 11-én a Budapest Arénában lép fel vadonatúj show-jával!
Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül továbbra is kaphatók.

 Előttük bemelegítésként The Dead Daisies lép majd színpadra, akik pár éve headlinerként is bizonyítottak már a budapesti közönségnek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/570672297002605