2015. december 31-én a Los Angeles-i Staples Centerben 35 év után lezárta karrierjét minden idők egyik legsikeresebb rockbandája, a Mötley Crüe. Búcsúturnéjuk 2014 júliusában kezdődött, amivel az egész világot bejárták és összesen 164 koncertet adtak.

Az újjáalakulásra azonban nem kellett sokat várni, a turnézás leállításáról szóló, mind a négy tag által aláírt megállapodásukról szóló korábbi szerződésüket szó szerint felrobbantották. Ezt követően hivatalosan is bejelentette hetek óta rebesgetett közös turnéját a Def Leppard, a Mötley Crüe és a Poison. Az egyenként is a ’80-as évek legnagyobb rockzenei lemezeladói közé tartozó csapatok huszonkét stadionkoncertet adnak Észak-Amerikában jövő nyáron: a körút július 7-én, Miamiban startol, és szeptember 3-án fejeződik be a Los Angeles-i SoFi Stadiumban (amelyet egyébként csak júliusban adnak majd át).

A turné két társult headlinere hivatalosan a Def Leppard és a Mötley Crüe, akik a koncertek kedvéért ismét aktivizálták magukat 2015-ös búcsújuk után. A Poison hozzájuk közelítő műsoridőt kap majd a bulikon, a koncerteket pedig a Joan Jett & The Blackhearts nyitja majd.

A Mötley Crüe a turnébejelentés mellé közzétette az 1983-as sikerdaluk, a Looks That Kill egy új klipjét, amelyben az eredeti klip mellett az életrajzi filmjükből, a The Dirtből láthatók egyes jelenetek. Július
7 – Miami, FL – Hard Rock Stadium
9 – Orlando, FL – Camping World Stadium
11 – Charlotte, NC – Bank Of America Stadium
14 – Arlington, TX – Globe Life Field
15 – Houston, TX – Minute Maid Park
19 – San Francisco, CA – Oracle Park
23 – San Diego, CA – Petco Park
25 – Phoenix, AZ – State Farm Stadium

Augusztus
9 – Atlanta, GA – Suntrust Park
11 – Hershey, PA – Hersheypark Stadium
13 – Buffalo, NY – New Era Field
15 – Philadelphia, PA – Citizens Bank Park
16 – Pittsburgh, PA – Pnc Park
18 – Milwaukee, WI – Miller Park
20 – Detroit, MI – Comerica Park
22 – Washington DC – Nationals Park
23 – Flushing, NY – Citi Field
25 – Boston, MA – Fenway Park
28 – Chicago, IL – Wrigley Field
30 – Denver, CO – Coors Field

Szeptember
2 – Seattle, WA – T-mobile Park
5 – Los Angeles, CA – Sofi Stadium