Volt ami lesz címmel a Moby Dick hivatalos Facebook-oldalán ma 18 órától egy új dal került bemutatásra.

„2020-ban a Moby Dick zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy mi lehettünk volna a VOLT fesztivál házigazdája. Ehhez kapcsolódóan felkérést kaptunk Lobenwein Norbitól, hogy írjuk meg az “Emlékszem Sopronban” VOLT “induló” mintájára a saját Moby Dickes verziónkat! Miért írjuk mindezt feltételes módban? Nem nehéz kitalálni. Jött a COVID járvány, ami mindent elsöpört és átírt! Persze mi a dalt megírtuk, de egész eddig várt a sorsára!

Mivel szövegében és koncepciójában is soproni kötődésű, úgy éreztük a soproni népszavazás 100. évfordulóján, a Hűség napján jött el az ideje, hogy büszke lokálpatriótaként világgá kürtöljük!

Megszületésének körülményeit figyelembe véve egy különleges dalról van szó, mégis ízig-vérig Moby Dick-es. A dalt zeneileg Smici és Balázs rakta össze, a szövegét Pusztai Zoltán írta, akinek ezúton is kívánunk mielőbbi gyógyulást, várjuk vissza közénk!

Ami még nagyon fontos és aktuális! December 11-én szombaton mindenkit várunk a soproni GYÍK-ba, ahol hatalmas koncerttel ünnepeljük a 40. évünket is! A nagyszabású rendezvényen olyan zenekarok lépnek még fel, mint a Dalriada, a Rómeó Vérzik és az Innistrad!”