A mai napon megjelent a MOBILMÁNIA régen várt “Vikidál 70 / Zeffer 60 / Mobilmánia 10” kiadványa a Hammer Records gondozásában, mely a 2018. januárjában, a Papp László Budapest Sportarénában tartott teltházas tripla jubileumi óriáskoncert teljes felvételét tartalmazza. Ma 17 órától a megjelenés alkalmából a zenekar dedikálást és közönségtalálkozót tart a budapesti Liquid Rock-ban. 

Dedikálás, közönségtalálkozó
2019 szeptember 13. Budapest – Liquid Rock (Rákóczi út 10, 1072)

Az eseményen egy élő bejelentkezés keretében a közelmúltban balesetet szenvedő, és emiatt távolmaradó Gamsz Árpád énekessel is felveszik a kapcsolatot a Mobilmánia tagjai, akik ilyen formában mind jelen lesznek a dedikáláson. 

A “Vikidál 70 / Zeffer 60 / Mobilmánia 10” elnevezésű rendezvényen teljes életműkoncertet adott Vikidál Gyula, melynek első felvonásában a több, mint 50 éves pályafutása alatt általa ismertté vált rockoperák, musicalek részletei, valamint P. Box és Dinamit dalok hangzottak el, a második etapban pedig a Zeffer Andrással közös P. Mobil és Mobilmánia dalok kaptak helyet, melyet a közönség eredeti tagokkal és vendégekkel láthatott / hallhatott. Az estét a Fonogram-díjas Mobilmánia 10 éves jubileumi koncertje zárta, szintén több vendéggel és szimfonikus nagyzenekarral kiegészülve. A mobilmania.band/arena/ oldalon két előzetes videó már elérhető a kiadványról, egy a Mobilmánia, egy pedig a Vikidál 70 részből, ezek megtekinthetőek az alábbi linkeken.

Mobilmánia: Honfoglalás I. – Őshaza 
(Hivatalos felvétel a Vikidál 70 – Zeffer 60 Aréna koncertről)

A koncert előadói:

Vikidál Gyula – ének
Zeffer András – ének, billentyűs hangszerek, hammond orgona
Kékesi László – ének, basszusgitár
Donászy Tibor – dob
Gamsz Árpád – ének, akusztikus gitár, gitár
Nusser Ernő – gitár
Kispál Balázs – gitár

Vendégek, közreműködők:

Závodi János – gitár
Lukács Peta – gitár
Nagy Anikó színművésznő
Zöld Csaba színművész
Homonyik Sándor énekes
Szabó “Morci” László
Jankai Béla – billentyűk
Jankai Sebastian – basszusgitár
Jankai Valentin – dob
Czifra Miklós – gitár
Kósa Zsolt – vokál
Toldi Tamás – vokál

Vikidál Gyula: Föld és ég gyermekei 
(Hivatalos felvétel a Vikidál 70 – Zeffer 60 Aréna koncertről)