A zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a legújabb, “Holnap a roncsokból” címre keresztelt Mobilmánia dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni, és stúdiós felvételekből készült videó, amely már meg is nézhető a zenekar hivatalos YouTube csatornáján, Zeffer András (billentyűs hangszerek, ének) pedig részletesen mesélt alább az új dal születéséről.

Mobilmánia: Holnap a roncsokból (Hivatalos videoklip)

“2020 tavasza sokáig lesz emlékezetes. Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi zenészek elsőként kerültünk „karanténba”, így az otthonunkban zenélgettünk, ki magányosan, mások kihasználva az internet adta lehetőségeket, online. 

Ebben az időszakban jött az ötlet, legyünk így, távol egymástól is együtt, majd egy dal-ötletemből Árpival összehoztunk egy általunk sokáig “Covid-19” munkacímen emlegetett dalt. A többiek is beszálltak, alakítgattuk, szerkesztgettük, majd átadtuk Horváth Attila barátomnak, aki megírta a dal szövegét is, így lett a dal címe: „Holnap a roncsokból”. Amint lehetett, egyenként lementünk a szolnoki Denevér Stúdióba, ahol feljátszottuk, majd Töfi barátunk gondos munkája után immár készen áll a karantén idején, találkozások nélkül íródott új Mobilmánia dal, amit reményeink szerint „holnap a roncsokból” összeszedegetve magunkat újra koncerteken, közönségnek, színpadokon játszhatunk majd hamarosan! Addig is hallgassátok szeretettel a karanténban lévő MOBILMÁNIA zenekar közös csapat munkáját. Ölelés: Zeffer András”