Két és fél éve, 2019. január 16-án rendezték meg az I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell című emlékkoncertet Los Angelesben a Soundgarden és az Audioslave néhai frontembere tiszteletére. A koncerten a Soundgarden tagjai mellett színpadra lépett az Audioslave, a Temple Of The Dog, továbbá a Metallica, a Foo Fighters, Miley Cyrus, Chris Stapleton, Ryan Adams, Adam Levine és Josh Homme (Queens Of The Stone Age) is. Természetesen nem hiányozhattak a súlyosabb vonal képviselői sem: fejet hajtott Cornell emléke előtt Geezer Butler és a The Melvins is, de a teljesség igénye nélkül felbukkant még Perry Farrell (Jane’s Addiction), Ziggy Marley, Tim McIlrath (Rise Against) és Taylor Momsen (The Pretty Reckless) is.

Metallica: „2017 májusában, amikor Chris Cornell elhunyt, az egyik legkülönlegesebb, legmarkánsabb rockhangot veszítettük el. Szerencsések vagyunk, hiszen már 1996-ban megismerhettük Christ, amikor a Soundgardennel együtt részt vettünk a Lollapalooza turnén, és megtiszteltetés, hogy barátként, valamint inspirációs forrásként tekinthettünk rá. Természetesen gondolkodás nélkül benne voltunk, hogy mi is fellépjünk a tribute koncerten.

Jack Black vezette fel a Metallicát, akik két saját dal, a For Whom The Bell Tolls és a Master Of Puppets mellett két Soundgarden-nótát vettek elő a jeles eseményre az All Your Lies és a Head Injury képében. Ezek a felvételek most végre hivatalosan is felkerültek a banda YouTube-csatornájára, és egyben vinyl kislemezen is megrendelhetők.