A BAAB zenekar idén sem tétlenkedett, bár az év számukra sem a tervezettek szerint alakult, megpróbálták a lehető legjobbat kihozni belőle. Ennek eredményeképp júliusban debütált első nagylemezük, Régi jó dolgok címmel. Erről az albumról most megjelent a banda második klipje, az Ó, kapitány.

A zenekar minden tagja szereti a Beatlest, Barna (Horváth Barnabás Botond – gitár, vokál; producer), akitől a dal csírája érkezett, különösen, így ezt a számot jellegében egyfajta Beatles előtti tisztelgésnek tekinti a banda. Az Ó, kapitány szövege soronként másról szól, a gyors váltásokkal már-már olyan érzetet kelt, mintha az ember egymás után sok szituációba lesne bele, de mindegyikbe csak nagyon röviden.

Egy ilyesmi betekintést nyújt a Makk Vata által rendezett klip is. A banda nem akart elrugaszkodott, mély történetet elmesélni, ehelyett egy életszerű, kicsit a felhőtlen nyári hangulatot idéző élményt kínálnak számunkra. A cím adta lehetőségeket is kihasználva a néző a BAAB zenekar motorcsónakos házibulijába nyer meghívót szűk 3 és fél perc erejéig.