Hidasi Barna irányításával, március végén stúdióban vonult hazánk egyik legkirályabb doom bandája, a Magma Rise. Holdampf Gáborék egyelőre nem a harmadik nagylemezen dolgoztak, hanem egy friss Magma Rise nóta mellett a Black Sabbath ‘A National Acrobat’ című klasszikusának átgyúrásán ügyködtek. Ebben nem is akárki volt a segítségükre, Karl Agell énekest (Corrosion Of Conformity, Leadfoot, King Hitter) vették rá a közös produkcióra. A két dal egy 10 inches, igazán exkluzív kiállítású és kis példányszámú maxi formájában jön majd ki az ősz folyamán. 150 hagyományos fekete és 100 narancsszínű lemez készül, így igyekeznie kell annak, aki szeretne megkaparintani egyet belőle. Már most lehet e-mailben előrendelni, színmegjelöléssel. Újragyártás nem lesz! A német Daredevil Records terjesztésében megjelenő 2 dalos At The Edge Of The Days CD-re felkerülő Black Sabbath feldolgozásból is meghallgatható egy kis ízelítő.

https://soundcloud.com/magma-rise/at-the-edge-of-the-days-a-national-acrobat-featuring-karl-agellpreview

Az előrendeléseket köszönjük, mivel korlátozott példányszámú narancs, illetve fekete bakelit verziók lesznek, így az érdeklődők e-mailben jelentkezzenek, hogy mely formátumra tartanak igényt. 

E-mail: magmariserocks@gmail.com

A zenekar ez év januárjától egészségügyi okok miatt kényszerszünetre volt kárhoztatva a koncertezés terén, augusztus 18-án viszont már ott leszünk Arlón az Oláh Zsolti (Remorse) által szervezett arlói Hellness hétvégén, de a 2 napossá változott szeptember eleji Rock On! Festen is zúzunk majd a Barba Negra Trackben.