Novemberben érkezik a zalaegerszegi Lovecrose zenekar második stúdió albuma, amely az előző anyaghoz hasonlóan a Hammer Records (Edge records) gondozásában lát majd napvilágot. Az idei év eseményei ugyan kissé lelassították a munkát, a Minden Lángol elnevezésű album mégis még ebben a 2020-as évben megjelenik, a Hammerworld magazin novemberi mellékleteként. A 11 dalból álló lemezről a számok zöme single formájában már napvilágot látott, valamint a novemberi megjelenésig még egy dal érkezik majd videóklipes formában, amely az utolsó fő promóciója lesz az új anyagnak.

A teljes lemez hangzásáért Simon István „Simi” felelt a No Silence Sound Studióból. A mix és a master itt készült el Gyulán, a felvételeket a zenekar gitáros/dalszerzője Csiszár Ádám vezette le Zalaegerszegen. Az album és egyben a csapat új grafikai elemeit, logóit Devecz Ádám készítette el. A zenekar minél több dalhoz szeretett volna videós anyagot készíteni, így több partnerrel is dolgoztak együtt 2018tól. ([S]Syndrome production, No total films, Portrait Shot)
„Stílusban egy sokkal kiforrottabb irányba indultunk el ezzel az új anyaggal, a hangzás és a témák is koherensebbek mint anno az Alvilág és Égnél volt, sok kritikát megfogadtunk. Az a Lovecrose-os hangzás ami jellemez minket, és ahonnan elindultunk szerettük volna hogy megmaradjon. Stílusban a modern metal és a metalcore továbbra is a fő irányvonal, ugyanakkor színesitettük kicsit egy-két dalunkat, deathcore, hardcore elemek is felfedezhetőek, valamint ami talán sok mindenkinek nagy meglepetés volt az a legutóbb megjelent balladánk a Felkavar.

A még megjelent további dalok közül a Mindenható, Nyughatatlan, Por és hamu klasszikus metalcore elemekből építkezik, és ezek a legnépszerűbb, legnézettebb dalaink ezidáig. Jó visszajelzéseket kaptunk és a nézettségünk is jelentősen megnőtt az elmúlt másfél évben, amióta elindult a Minden Lángol lemez dalainak megjelenése.

Nagy kedvencünk lett a csapatunk új grafikája amit minél többféle merchen keresztül szeretnénk majd népszerűsíteni, a követőink ha figyelik az oldalunkat látni fogják hogy hamarosan elindítjuk majd ezeknek az előrendelését is. 🙂

Hosszú út vezetett idáig, egy új felállásban indultunk el az előző lemez megjelenése után nem sokkal, de úgy érezzük ez a Lovecrose egységes, jól tudunk együtt dolgozni és továbbra is nagyon sokat tanulunk egymástól. Nagyon lelkesek vagyunk az új lemez miatt, szeretnénk ha minél több emberhez eljutna, a jövő év eleje biztosan ennek az anyagnak a népszerűsítésével, koncertekkel fog telni. Lassan az új anyag próbáinak végéhez érünk, reméljük a helyzet úgy hozza hogy be is tudjuk majd mutatni minél több helyen.” – Csiszár Ádám gitáros/dalszerző

A jelen levő vírus helyzet miatt sajnos a csapat koncertjei (sok más zenekarhoz hasonlóan) még képlékenyek, a 2021 tavaszi szezon van megcélozva ami ennek az anyagnak a lemezbemutató koncertsorozata is lenne majd egyben. Szeptember 12-én viszont egy szintén vírushelyzet miatt eltolt májusi koncertet pótolnak majd Szombathelyen a Végállomás Klubban, idei évben még itt lehet majd elcsípni a Lovecrose-t.
Lovecrose:

Volner Márk – ének
Csiszár Ádám – gitár/ének
Szekeres Attila – gitár
Gerencsér Ádám – basszusgitár
Horváth Bence – dobok