Under The Guillotine: The Noise Records Anthology címmel  box-szettben jelentek meg a Kreator korai (1985-1992) albumai. A szóban forgó lemezek egykoron Németország egyik elsőszámú metal-kiadója, a Noise Records gondozásában láttak napvilágot most pedig demókkal, ritka fotókkal és és egyéb extrákkal kiegészítve 2021. február 26-án jelent meg újra  dupla bakeliten (18 dallal) és 2CD-s változatban (30 dallal). Mindkét verzió ritkaságnak számító dalokat és remixeket tartalmaz, a banda diszkográfiájából válogatva.

A Kreator annak idején meteor-gyorsasággal robbant be a thrash metal-színtérre. Az Essen városából származó banda – ami eredeti nevén Tormentor-ként működött a ’80-as évek elején – Blitzkreig és az End Of The World című demókkal vált ismertté, eleinte csak az underground szcénán, de később – köszönhetően a szép emlékű kazetta-cserélgetésnek – a nemzetközi metal-közösség köreiben is. Ez a szóbeszéd keltette fel annak idején Németország egyik elsőszámú metal-kiadója, a Noise Records figyelmét is, aki rögtön le is igazolták a Kreator-re átnevezett csapatot.

A Kreator a Noise kiadó közreműködése összesen hat stúdióalbumot eredményezett – ezeknek köszönhetően vált a banda a világ egyik legbefolyásosabb thrash bandájává. Már 1985-as debütáló albumuk, az Endless Pain is hatalmas port kavart a színtéren, de az 1986-os Pleasure To Kill azóta is a zenekar egyik legnagyobb klasszikusának számít. Ezzel a lemezzel jócskán megemelkedett a mérce – mind tempó, mind pedig változatosság tekintetében, a ’87-es Terrible Certainty pedig végleg bebetonozta a Kreator hírnevét, mint a műfaj egyik elsőszámú zászlóvivője. 1989-ben a banda egy Extreme Aggression című thrash-őrülettel zárta az évtizedet – a mai napig ez a csapat legkelendőbb stúdióalbuma. Ezt követte az 1990-es Coma Of Souls lemez, amivel elzárták első körös thrash-történelmüket, hogy 1992-ben kiadhassák a kísérletezősebb, sokoldalúbb, Renewal című albumot.

– Endless Pain (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Pleasure To Kill (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Terrible Certainty (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Extreme Aggression (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Coma Of Souls (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Renewal (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Some Pain Will Last DVD – benne a From the Vault című mini-dokumentumfilm, plusz két, korábban ki nem adott koncert felvétele az 1990-es évből Andy Sneap remix of Live In East Berlin 1990
– 12 x 12 cm-es, 40 oldalas, keménykötésű fotó-könyv, benne dalszövegekkel és lábjegyzetekkel a banda első évtizedéből
– Az End of the World demó-kazetta újragyártott példánya
– Kreator kabala – szörny-figura, játék-guillotine-nal
– Egy Demon elnevezésű USB pendrájv, a fentebb említett albumok MP3-audió változatával felszerelve
– A box-szett első 250 példánya egy, Mille Petrozza által dedikált képeslapot is tartalmaz.