Make Some Noise címmel 2016. augusztus 5-én jelent meg a Mötley Crüe egykori frontembere, John Corabi vezette klasszikus hard rocker The Dead Daisies harmadik nagylemeze, a 2015-ös Revolucion folytatása. Ezen a korongon mutatkozott be az ex-Whitesnake, ex-DIO gitáros, Doug Aldrich, aki hivatalosan tavaly januárban érkezett Richard Fortus (Guns N’ Roses) helyére. A felállás további tagjai a főnök David Lowy gitáros (Mink, Red Phoenix), John Corabi énekes (ex-Mötley Crüe), Marco Mendoza basszer (ex-Thin Lizzy, ex-Whitesnake stb.) Brian Tichy dobos (Billy Idol/Ozzy Osbourne) azonban 2018 folyamán inkább az egyéb projektjeire kíván koncentrálni, így a helyére egy másik veterán Deen Castronovo (Ozzy, Journey, Steve Vai, Wild Dogs stb.) érkezett. Már vele készül a banda negyedik nagylemeze, a felvételek már meg is indultak Nashville-ben Marti Frederiksen (Aerosmith, Ozzy, Mötley Crüe, Buckcherry stb.) irányításával. A John Corabi énekes vezette The Dead Daisies áprilisra ígéri az új stúdióalbum megjelenését, április végén pedig újra eljönnek hozzánk, méghozzá egy idényindító szabadtéri bulira a Barba Negra Trackbe. A koncert április 27-én lesz, és egy vendégcsapat a német The New Roses lesz.

A lehengerlően sikeres, telt házas első magyarországi koncertje után 2018 tavaszán visszatér Budapestre a XXI. századi rock’n’roll egyik szenzációja, a The Dead Daisies! A zenekarban olyan sokat bizonyított, fantasztikus zenészek találhatóak, mint John Corabi (ex-Motley Crue, ex-Union), Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (Revolution Saints, ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints).

Nemcsak egyéni teljesítményeik figyelemreméltóak, közös munkájuk minden előzetes várakozást felülmúlóan fantasztikusra sikerült, amit a magyar közönségnek sajnos egy része eddig nem megtapasztalhatott meg, hiszen a telt ház miatt nagyon sokan kint rekedtek, lemaradtak az első koncertjükről.

Ezúttal egy jóval nagyobb helyszínre érkeznek, így nemcsak azokat várjuk, akik ott voltak júniusban az A38 Hajón, s azóta is őrzik az ottani emlékeiket, de azokat is, akik akkor lemaradtak róla, vagy azóta ébredt fel bennük a kíváncsiság.

Az est előzenekara a német The New Roses lesz.

Jegyek:
– early bird: 6500 Ft
– elővételes: 6900 Ft
– a koncert napján: 7500 Ft

A jegyértékesítés december 21-én 10 órakor kezdődik!

A koncert Facebook oldala