event_rockarena2.jpgA 2007-es fergeteges rock fesztivál után 2008. március 7-én és 8-án újra a húrok közzé csapnak a rock hazai nagyágyúi. A fellépő zenekarok között találkozhatunk új és az első szériában is fellépett bandákkal. A magyar rock legendái között a fiatal generáció is képviselteti magát. A fesztivál első napján egy meglepetés nemzetközi sztár is növeli az esemény színvonalát.

A 2007. februárjában megrendezett “Magyar Rock Élõ Legendái” című kétnapos fesztivál elsöprő sikert aratott. A fellépő zenekarok több mint 30 év dalaival szórakoztatták a nagyérdeműt. A Sportaréna jelessel debütált, hiszen ehhez fogható fesztivál, amikor a rockzene ennyi kiemelkedő személyisége egyszerre képviselteti magát egy színpadon, 25 éve nem volt már.
A kitűnő hangminőség és a parádés színpadkép a végsőkig fokozta a hangulatot. A nagyszabású rendezvényre több mint 12.000-en voltak kíváncsiak. A régi rajongókból és a fiatal generációból álló nézősereg egy csapattá verbuválódva – önfeledten szórakozva – kórusban énekelték a 70-es, 80-as évek slágereit.

“Ami jó, miért ne ismételnénk meg, akár évente?”- vetette föl az első Rock-Aréna előkészületeinél Kiss Zoltán “Zéró”, a fesztivál egyik szülőatyja, a Karthago basszusgitárosa. A nagy sikerre való tekintettel 2008. március 7-én és 8-án újra dübörög a Rock a Papp László Budapest Sportarénában (kezdés mind a két nap 17 órakor).

A fellépő zenekarok között találkozhatunk új és az elsõ szériában is fellépett bandákkal. A magyar rock legendái között a Zorall és a Zanzibár személyében a fiatal generáció is képviselteti magát. A fesztivál első napján egy meglepetés nemzetközi sztár is növeli az esemény színvonalát.

A Rock Aréna 2. első fellépője délután ötkor a nem régiben hatvanadik születésnapját ünneplő Török Ádám és a Mini lesz, majd a fiatalabb generációból a rockfeldolgozásokkal robbantó Zorall lép a színpadra. Este aztán jön a keménymag: Deák Bill Gyula, az Ősbikini, valamint Nagy Feró és a Beatrice. Az első nap fő műsorszáma pedig a hetvenes évek legendás lengyel progresszívrock­blues formációja, az SBB lesz, ahol legújabban magyar dobos, Németh Gábor felel a ritmusért.

A másnapot Vörös Istvánnal és a Prognózissal indítjuk, majd másodiknak megint egy ifjú zenekar, a Zanzibár gurítja tovább a sziklát. Őket egy érdekes színfolt, a folk­rockot játszó Kormorán, majd a jelenlegi Bikini és a Karthago követi. A fesztivál zárását pedig bölcsen a mindig nagyot robbantó Pokolgépre osztották. A rendezvény házigazdája Nagy Feró. 

A Pont FM 88.1 rock zenei díjátadás a szünetben!

A Rock-Aréna különlegességéhez mérten a fellépõ együttesek kifejezetten erre az alkalomra, eddig nem látott produkciókkal készülnek. A rendezvény házigazdája a műsorvezetőként is egyre közkedveltebb Nagy Feró.

A történelem megismétli önmagát, és úgy véljük, hogy aki 2008. március 7-én és 8-án ellátogat a fesztiválra, újra egy nagyot bulizhat a rockzene nagyjaival és eddig még nem látott fellépések szemtanúja lehet.

Jegyek elővételben óriási kedvezménnyel kaphatóak a Ticket A országos hálózatában !