Ahogy megérkezett a tavasz, úgy indult be egyre jobban és kapcsolat 6-ik sebességbe a Barba Negra Music Club, ahol már április első felében egymást érték a teltházas rock, metál bulik. De itt még nincs megállás, hiszen az elkövetkezendő napok is iszonyat erős koncert-felhozatalt tartogatnak a bulizni és tombolni vágyóknak. Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies a szülési szabadság után a Barba Negra Music Clubban teltházas koncerttel tér vissza a közönséghez, de a klub, mint lemezbemutató turnék fontos állomásaként is beírja a nevét a koncertnaptárba, emellett pedig külföldi és hazai bandák megabulijaira is készülhetünk. Mindegyik produkció arra a kísérletre vállalkozik, hogy meddig feszíthetőek a klub falai, nemsokára kiderül. A koncertek csőre töltve, találkozunk a Barba Negrában!

Sing Sing, Zártosztály közös buli a Barba Negrában

Április 16-án vérbeli rock buli várja a Barba Negra Music Clubba látogatókat, egy színpadon, egy estén a Sipos testvérek, Sipos Péter és Sipos Tamás vezényletével, a Sing Sing és a Zártosztály. Amikor a beZártak és a bebörtönzöttek kiszabadulnak, ott kő kövön nem marad!

Aki a tavalyi koncerteken ott volt, az tudja, hogy fantasztikus bulit csaptak a srácok, és nem lesz ez most sem másként, sőt idén még nagyobb durranásra számíthatunk. A 3 éve újjáalakult és 2015-ben már új lemezzel is jelentkező Sing Sing mellett egy estén tombolhatunk a Zártosztály koncertjén is. A dupla headlineres produkció érdekessége, hogy míg a volt Edda-tagokból álló csapat énekese Sipos Péter, addig a Sing Sing régi slágereit testvére, Sipos Tamás hangján hallhatjuk újra, két Sipos, két zenekar, egy csárdában.

Ez az az este, ami garantáltan minden rockzenét szerető szívét megdobogtatja, egy színpadon egy korszak legnagyobb Edda- és Sing Sing-slágereit hallhatjuk április 16-án a Barba Negrában.

Részletek:

SING SING & ZÁRTOSZTÁLY

Dátum: 2016. április 16.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Menetrend:

20.00 kapunyitás
20.30 BlackJack
21.30 Zártosztály
23.00 Sing Sing

Jegyárak: 2 500 Ft

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/singsing_zartosztaly_20160416

Facebook esemény: ITT!

 

ARVE Error: The [[arve]] shortcode needs one of this attributes av1mp4, mp4, m4v, webm, ogv, url

 

Skandináv metál est a Barba Negrában

Winter Thrice címmel jelent meg még az év elején a Borkanagar tizedik albuma, amit egy 12 állomásos Európa-turné részeként Budapesten is bemutatnak. Április 19-én érkezik a banda a Barba Negra Music Clubba, hogy óriási folkos, progresszív balck metál bulival örvendeztesse meg a rajongókat. Az őrület itt még nem ér véget, hiszen a turné állandó vendégeiként két másik metál banda is színpadra lép az est folyamán, a novemberben kiadott Profan albummal turnézó norvég pagan black metalos Kampfar és az új lemez kiadására készülő svéd death metal mester Diabolical. Egy éjszaka, észak-Európa 3 kiváló metál bandája, egy hajnalig tartó őrületes buli – erre készülhetünk április 19-én a skandináv metál esten a Barba Negrában!

Részletek:

Borknagar, Kampfar, Diabolical

Dátum: 2016. április 19.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Menetrend:

Kapunyitás: 18:00
Diabolical: 18:40 – 19:20
Kampfar: 19:40 – 20:40
Borknagar: 21:00 – 22:30

Jegyárak: elővételben: 4 999 Ft

                  helyszínen: 5 999 Ft         

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/borknagar_kampfar_diabolical_20160419

Facebook esemény: ITT!

 

 

Leander Kills lemezbemutató a Barba Negrában

A tavaly elbúcsúzó Leander Rising Leander Kills néven támadt fel és érkezik április 22-én a Barba Negra Music Clubba, egy fergeteges lemezbemutató koncertre. „Súlyos is lesz, de azért gyilkolászni nem fogok” – ígéri nekünk Köteles Leander. Az új korongon található dalok egyébként a Leander Rising-tól eltávolodva egy új irányt mutatnak, egy érettebb, letisztultabb zenei anyag, kevesebb technikai bravúrral, de éppen annyi kemény zúzással, amennyi kell. Április 22-én, ahogy leszáll az éjszaka, először hallhatjuk élőben felcsendülni a Szerelmetlen dal, Ketten egyedül, Fényév távolság, vagy a Madár című szerzeményeket, egy kihagyhatatlan est lesz minden korábbi Leander Rising és leendő Leander Kills rajongó számára.

Részletek:

Leander Kills

Dátum: 2016. április 22.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Hot Beaver, Lost Continent

Menetrend:

Kapunyitás: 19:00

Jegyárak: elővételben: 1 990 Ft

                  helyszínen: 2 490 FT    

Jegyvásárlás: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47756

Facebook esemény: ITT!

ARVE Error: The [[arve]] shortcode needs one of this attributes av1mp4, mp4, m4v, webm, ogv, url

Barba Negrás Bikini buli újratöltve

Varázslatos estét éltünk meg a farsang jegyében a Bikini együttessel februárban a Barba Negra Music Clubban. Bizton állíthatjuk, hogy a teltházas koncerten mind a zenekarnak, mind a közönségnek felejthetetlen buliban volt része. Most itt az újabb lehetőség, hogy újra együtt szórakozzunk, még a nyár beköszönte előtt, illetve akik a múltkori bulira nem jutottak be, azok pótoljanak! Felesleges felsorolni a nagy slágereket, hiszen ki ne ismerné őket, azt se kell bemutatni, hogy milyen a hangulat, amikor a tömeg egy emberként tombol és énekli torokszakadtából, hogy „Részegen ki visz majd haza”, ezért csak annyit mondunk április 23. Bikini, Barba Negra!

Részletek:

BIKINI

Dátum: 2016. április 23.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Menetrend:

Kapunyitás: 20:00

BIKINI:22:00

Jegyárak: április 18-ig: 2 000 Ft

                  április 19-től: 2 500 Ft    

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/bikini_20160423

Facebook esemény: ITT!

Primordial

10 év kihagyás után érkezik hazánkba a Primodial a Barba Negrába

Április 25-én a Primordial, a Svartidaudi, a Ketzer és a Heroic egymás után lépnek majd a Barba Negra Music Club színpadára.

A Nemtheanga vezette Primordial a 2014-es végén kiadott Where Greater Men Have Fallen albumával indul útnak, és a körútra elhozzák magukkal a black metalos izlandi Svartidaudit, valamint az extrém metalos német Ketzert is. Tíz év után ez lesz az első Primordial headliner turné, a hazai állomás helyszíneként pedig a Barba Negrába várják a rajongókat.

A zenekar így nyilatkozott a turné kapcsán: ”Izgalmas csomagot raktunk össze, és minden egyes banda egy korrekt hosszúságú programmal mutathatja majd be a munkáit. Hogy átkozottul értelme is legyen. Mint a ’70-es években… Nem fesztiválos programokkal jövünk! Szóval szítsuk fel a tüzet, még azelőtt, hogy Európa porig ég.”

Részletek:

Primordial, Svartidaudi, Ketzer, Heroic

Dátum: 2016. április 25.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Menetrend:

Kapunyitás: 18:30

Heroic: 19:00 – 19:30
Ketzer: 19:45 – 20:15
Svartidaudi: 20:30 – 21:15
Primordial: 21:30 – 23:00

Jegyárak: elővételben: 4 999 Ft

                  helyszínen: 5 999 Ft    

Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/primordial_20160425

Facebook esemény: ITT!

ARVE Error: The [[arve]] shortcode needs one of this attributes av1mp4, mp4, m4v, webm, ogv, url