Tavaly megújította szerződését az InsideOut kiadóval a lengyel Riverside, és 2018. szeptember 28-án meg is jelent a csapat új, sorrendben hetedik albuma. A Waste7and a lengyel progrockerek első lemeze, amelyet már a 2016 elején szívrohamban elhunyt 40 éves gitáros, Piotr Grudziński nélkül raktak össze. Aki esetleg még nem gyűjtötte be az albumot, ne kapkodjon, mert november 29-én egy 2CD/DVD verziós új kiadást kap a lengyel prog rock mester Riverside tavalyi Wasteland albuma. Az eredeti lemezhez egy bónusz DVD társul, amelyre a dalok nagy felbontású, 24 bites sztereó, ill. 4.1-es surround hangzású változatai, valamint három videoklip (Lament, River Down Below és Wasteland) kerül fel, a második CD-n pedig eddig ki nem adott akusztikus dalok lesznek hallhatók.

A Mariusz Duda (ének, gitár, basszusgitár), Piotr “Mittloff” Kozieradzki (dobok) és Michał Łapaj (billentyűs) alkotta zenekar tavasszal európai turnéra indul, ahol Maciej Meller (Quidam) gitáros játszik velük. Szerencsére lesz magyar dátum is, március 15, a Barba Negrában játszik majd a lengyel csapat.
A budapesti koncert Facebook oldala

A Livesounds bemutatja:

2020. március 15., vasárnap
Budapest, Barba Negra Music Club

RIVERSIDE koncert
+ vendég

Belépő:
– early bird jegyek 6900 Ft
– normál elővételben 7900 Ft
– a koncert napján 8500 Ft.

Jegyek kaphatók a Barba Negra jegypénztárában, a jegy.rock1.hu oldalon, a Ticketportal és az Eventim rendszerében, valamint a Broadway jegyirodában és a tixa.hu oldalon.