Only Ghosts címmel 2016. október 14-én jelent meg a portlandi Red Fang negyedik nagylemeze, a 2013-as Whales And Leeches album folytatása. A lemezt a nu metal-éra emblematikus figurájaként számon tartott  Ross Robinson producer társaságában rögzítették a srácok, az album munkálatai Robinson velencei stúdiójában zajlottak, hangmérnöke pedig Joe Barresi volt. Az új lemez dalait élőben is élvezhetjük majd, ugyanis június 21-én, szerdán fellépnek az idei Fishing On Orfű fesztiválon. Az idei fesztivál amúgy is igen erősnek bizonyul, hiszen a hazai kínálatból felsorakozik például a Prosectura, az Óriás, a Képzelt Város, a Téveszme, a Stubborn, az Ørdøg, az AWS és Alvinék is.

A Fishing On Orfű teljes programja megvan már, ide kattintva meg is nézheted: fishingonorfu.hu

A Red Fang tavaly albumán szereplő Shadows dal klipjét Whitey McConnaughy rendező készítette (a 2010-es Prehistoric Dog klip óta tart a kooperációjuk), a klip sztoriját pedig az 1987-es klasszikus Predator (Ragadozó) sci-fi akciófilm inspirálta.

Whales And Leeches címmel 2013. október 15-én jelent meg a portlandi Red Fang harmadik nagylemeze. A korong olyan jól sikerült, hogy a 200-as Billboard listán egészen a 66. helyig jutott.  2014. február 5-én élőben is láthattuk a csapatot. A Dürer Kertes bulira a kaliforniai The Shrine és az első nagylemezével jelentkezett Lord Dying kísérte el őket.