Szokatlan zenekari összeállítást láthatunk március 27-én az S8 Underground klubban, ugyanis egy nu-metal, egy prog metal és egy tribute metal banda fog összeállni az estére.

A budapesti nu-metal Pennhurst 2014 óta űzi az ipart, több nagy név vendégeként is koncertezett már: felléptek többek között a Tankcsapda, a Depresszió, a PAIN és az Ektomorf előtt is, idén áprilisban pedig a Leander Kills előzenekaraként játszanak a Barba Negrában. A 2015-ben kiadott Losing Control című kislemezük után most egy nagylemez kiadására készülnek 2020 tavaszán.

A gyulai SnailGardN műfajilag nehezen behatárolható zenét játszik, többféle stílusjegy is keveredik a dalaikban: progresszív metal, alternatív metal, pop és nu-metal is, hogy csak párat említsek. Első albumuk az On The Path 2013-ban jelent meg, és egy igazán eklektikus lemezre sikeredett. 2019-ben kiadtak egy EP-t The Consumer címmel, amin a három izgalmas saját dal mellett egy feldolgozás is megtalálható a Hunger Games Hanging Tree című soundtrack-jéből.

­­­A tribute banda pedig nem más, mint az Avenged Sevenfold slágereket játszó Sevengers. A banda minden jelentős budapesti tribute-eseményen részt vesz, ahova mindig a legnépszerűbb dalokkal készülnek.

A Facebook eseményt itt találod:

https://www.facebook.com/events/597022024223756/

Kövesd a bandákat a közösségi médiában:

Pennhurst:

Facebook: http://bit.ly/pennhurstfb

Youtube: http://bit.ly/pennhurstyt

Instagram: http://bit.ly/pennhurstig

SnailGardN:

Facebook: http://bit.ly/snailgfb

Youtube: http://bit.ly/snailgyt

Instagram: http://bit.ly/snailgig

Sevengers:

Facebook: https://www.facebook.com/Sevengers/